Vastuulinen toiminta seurassamme

Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo ry:ssä vastuullisuus on tärkeä osa seuran toimintaa. Haluamme toimia seuramme eettisten periaatteiden mukaan, jolloin jokaisella halukkaalla on tasavertainen mahdollisuus osallistua seuran toimintaan. Toiminnassa edistetään terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Yksikään ei koe kiusaamista, häirintää tai muuta epäasiallista käytöstä. Toiminta on avointa, rehellistä, oikeudenmukaista ja osallistavaa. Sitoudumme urheilun yhteisiin Reilun pelin periaatteisiin., sekä voimistelun eettisiin periaatteisiin.  Vastuullisessa voimistelussa jokaisella toiminnassa mukana olevalla on turvallinen, positiivinen ja oppimista tukeva ympäristö, jossa onnistutaan, menestytään ja koetaan elämyksiä yhdessä.

Jokaisen voimistelijan ja seuratoimijan hyvinvointi on tärkeä ja merkityksellinen asia. Kaikessa häirinnässä, kiusaamisessa ja hyvinvointia haastavassa toiminnassa on nollatoleranssi. Mikäli jostain syystä havaitset epäasiallista käytöstä, voit olla yhteydessä suoraan seuramme vastuullisuusasioista vastaavaan Liisi Perkkaan. Yhteystiedot löydät tästä. Mahdolliset rikosoikeudelliset asiat viedään viranomaisten tietoon.

Et ole yksin

Voit myös ottaa yhteyttä Väestöliiton Et ole yksin – palveluun, ja jutella luottamuksellisesti ja nimettömästi turvallisen aikuisen kanssa. 

Voimistelusta selkokielellä

Palautetta, kysyttävää?

Voit lähettää kysymyksiä tai palautetta toiminnastamme oheisella lomakkeella.