Usein kysytyt kysymykset


Usein kysytyt kysymykset

Jumppakausi loppuu liian aikaisin

Jotta voisimme tarjota edullisia tunteja, joudumme laskemaan tarkasti, kuinka monta kertaa kauden aikana voimme tunteja pitää. Lisätunnit nostavat kustannuksia ja sitä kautta myös jumppien hintoja.

Nykyiset kaudet on sovitettu salivuorojen myöntämisajanjaksojen mukaan.

Syyskauden lopussa koulujen juhlat peruuttavat salivuorojamme ja ihmiset ovat kiireisiä pikkujoulujen vuoksi. Pyrimme järjestämään ylimääräisiä tunteja esimerkiksi joulun välipäivinä.

Keväällä mökkikauden alku ja valoisat illat verottavat osallistujien määrää. Kesäkaudeksi pyrimme järjestämään ilmaisia ja maksullisia tunteja sekä kursseja.

Päällekkäiset tunnit

Haluamme tarjota liikkumista ympäri kaupungin keskusta-aluetta joten päällekkäisyyksiltä ei voi välttyä. Joudumme toimimaan meille myönnettyjen salivuorojen sekä ohjaajien aikataulujen puitteissa ja aina ei ole mahdollista järjestää eri aikaan.

Lisää tunteja ilta-aikaan

Kaupungissa toimii monta liikuntaa tarjoavaa seuraa ja kaikki haluavat järjestää toimintaansa samaan aikaan klo 17-20. Lasten ja nuorten vuorot tulee ajoittaa alkuiltaan (klo 17-19), jolloin aikuisille jää myöhäisemmät vuorot.

Päivätunnit ei sovi työssä käyville

Jäsenistömme keski-ikä osuu eläkeikään ja päivävuoroja on tarjolla liikuntapaikoissa eniten. Haluamme tarjota liikkumisen iloa ja terveyden ylläpitoa kaiken ikäisille jäsenillemme ja olemme pyrkineet järjestämään vähintään yhden tunnin /arki-ilta. Osa jäsenistämme on vuorotyöläisiä, joten tuntitarjonta päivällä palvelee hyvin myös heitä.

Toimiston aukioloajat ovat liian vähäiset

Toimistoon voi olla yhteydessä ja sopia erikseen ajan jolloin itselle parhaiten käy. Seuralla on yksi osa-aikaisesti palkattu henkilö, muuten toimintaa tehdään omien töiden ohella. Pyrimme pitämään toimisto- ja hallintokulut minimissä, jotta jatkossakin pystymme tarjoamaan kohtuuhintaista liikuntaa jäsenillemme. Kehitämme nettisivustoamme niin että korttiostot voi suorittaa sitä kautta jatkossa vielä paremmin. Syys- ja kevätkausien alussa pyrimme pitämään toimiston jatkossa auki kaikkina arkipäivinä ja mahdollisuuksien mukaan myös viikonloppuna.

Informaation puute, peruttujen tuntien ilmoittaminen?

Meillä on käytössämme tekstiviestipalvelu jolla voimme viestittää peruuntumisista. Myös nettisivuillamme ja Facebookissa kerromme tulevista muutoksista.

Lisätunteja suosittuihin lasten tunteihin, esim. telinevoimisteluun

Telinevoimistelun ohjaajan löytäminen lähialueelta ja salivuorojen saaminen sopivista saleista on haasteellista.  Muissa ryhmissä ilmoittautuneiden määrä on vaihdellut paljon eri vuosien välillä ja jopa syksy- ja kevätkauden välillä. Siksi on vaikeaa ennakoida tarvittavien ryhmien määrää. Pyrimme kuitenkin vastaamaan kysyntään käytössä olevien resurssien puitteissa.

Miksei jatkavissa lasten ryhmissä ollut tilaa?

Ilmoittautumisesta seuraavalle (kevät-) kaudelle informoidaan jäsentiedotteessa, nettisivuillamme ja Facebookissa hyvissä ajoin. Syksyltä jatkaville on varattu kaksi viikkoa ilmoittautumisaikaa, jonka jälkeen uudet tulijat voivat ilmoittautua, jos paikkoja on jäänyt jäljelle. Tietyt suositut ryhmät täyttyvät hyvin nopeasti ja tästä syystä on tapauksia, joissa lapsi on jäänyt ilman paikkaa. Lapsen voi ilmoittaa sähköpostitse jonotuslistalle peruutuspaikkoja odottamaan.