Tempo

Gymnaestrada 2018

Nyt on aika suunnata katseet jo ensi kesäänkin, jolloin järjestetään voimistelun suurtapahtuma Suomi Gymnaestrada Turussa 7.-10.6. alustavat ilmoittautumiset ja majoittautumisvaraukset tehdään jo tässä kuussa ja pukutilaukset marraskuussa, joten nyt on aika aktivoitua tapahtuman suhteen. Lisätietoa www.gymnaestrada.fi tai puheenjohtajaltamme Kaisa Niilo-Rämältä 0505429663. Tällä hetkellä ajatus on lähteä tapahtumaan mukaan kenttänäytösohjelmiin (naiset ja 7-12 v. lapset).

Tempo

Street Workout

MIKÄ ON TEMPO STREET WORKOUT?
Tempo Street Workoutin ideana on kehonpainoharjoittelu (lihaskuntoharjoittelu ilman painoja) ulkona yhdistettynä erilaisiin aerobista kuntoa kehittäviin harjoitteisiin ylämäkijuoksu, rantavesijuoksu ja leikkejä kuten hippa mukaan lukien. Kehonpainoharjoittelua voidaan tehdä lähestulkoon missä tahansa ympäristössä ja ideana onkin, että jokainen treeni järjestetään eri paikassa. Apuvälineinä voidaan käyttää muita treenaajia, kadunkalusteita kuten kaiteita ja penkkejä sekä tietysti valmiita kuntoiluvälineitä. Koulutettu ohjaajamme takaa treenikertojen (1 krt/vko) haasteellisuuden ja tsemppaa osallistujia yhdessä muiden treenaajien kanssa.

MILLOIN?
Street Workout alkaa toukokuussa 2018. Tarkemmasta alkamisajasta tiedotamme erikseen Facebookissa sekä sivuillamme.
Street Workout keskiviikkoisin klo 18-19. Olethan paikalla hyvissä ajoin!

MITEN VOIN OSALLISTUA?
Osallistuminen on äärimmäisen yksinkertaista. Saavut vain paikalle. Voit osallistua kesän aikana juuri niihin treeneihin mihin haluat. Treenipaikka ja -teema sekä muut treenikertaan liittyvät tiedot ilmoitetaan aina edellisenä sunnuntaina nettisivuillamme sekä Facebookissa.

PALJONKO OSALLISTUMINEN MAKSAA?
Osallistuminen on täysin ilmaista.

Kouvolan Sanomien

Puistojumppa

ILMAINEN PUISTOJUMPPA ALKAA JÄLLEEN TOUKOKUUSSA 2018

Urheilupuiston nurmikolla hikoillaan joukolla kesämaanantaisin kello 18.30—19.15.

Jumpan järjestäjiä ovat Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo sekä Kouvolan Sanomat.

Maksuttomaan jumppaan ovat tervetulleita kaikki ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta.