Tiedotteet

25. elokuuta 2023

Tempon jäsentiedote 8/2023

Jäsentiedote   25.08.2023                                            

TEMPON SYKSY KUTSUU KAIKKI MUKAAN LIIKKUMAAN!

Tässä jäsentiedotteessa asiaa tulevan syksyn tapahtumista ja jäseneduista. 

Tervetuloa hakemaan virtaa alkavaan syksyyn Tempon liikuntaryhmistä. Syyskautemme alkoi maanantaina 21.8.2023 ja päättyy sunnuntaina 10.12.2023. Syyslomaviikolla, vko 43, ja itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole tunteja. Huom. Lehdokin tunnit alkavat vasta 30.8.2023 ja kilpailevilla ryhmillä kausi voi olla pidempi.

​Tempo tarjoaa alkavana syksynä tunteja Kouvolassa, Kuusankoskella ja Korialla. Uutuutena muun muassa Tornionmäen koululla perjantaisin 13-18- vuotiaille AkroFun- akrobatiaa höntsäillen -ryhmä ja lauantaisin Supersankarit ryhmä 7-12-vuotiaille erityislapsille. Lapsille ja nuorille järjestetään edelleen tunteja akrobatiavoimistelun, tanssillisen voimistelun ja telinevoimistelun osa-alueilla ja aikuisille on tuttuun tapaan lihaskuntoa, tanssillista liikuntaa, kehonhuoltoa, kuntosaliharjoittelua, kahvakuulaa, joogaa jne. 

​Jokaiselle löytyy jotakin, mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä ja hintakin on todella edullinen. Jos haluat käydä vain yhdellä tietyllä aikuisten viikkotunnilla, jäsenmaksun (15€/v.) maksettuasi kannattaa ostaa viikkotuntikortti. (45€)  6 kk voimassa olevalla 15-kerran kortilla (75€) saat käydä millä tunnilla haluat, ja jos käyt useammalla kuin kahdella tunnilla viikossa, edullisimmaksi tulee ”kaikkiin laitteisiin käyvä” kausikortti (109€).  Lisäksi kaikille tunneillemme voi osallistua myös kerrtamaksulla (6€). Tunneille ei tarvitse ilmoittautua.

Jos ostat kortin netistä, muista klikata mukaan myös jäsenmaksu! Kortin saamista nopeuttaa, jos lähetät kuitin maksusta sähköpostilla toimistolle, toimisto@liikuntaseuratempo.fi.Tarkemmat tiedot korttien ostamisesta, tuntitarjonnasta ja ohjaajista sekä toimiston aukioloajat löytyvät Tempon nettisivuilta. Toimistolla Emma auttaa myös ilmoittautumisasioissa, jos Hoika-järjestelmä tuntuu hankalalta. Laskut tulevat edelleen sähköpostiin, joten muistathan tarkistaa myös roska- ja mainospostikansiot. 

Perhealennus:

Harrastusmaksuista on mahdollista saada myös perhealennusta, jos useampi perheenjäsen harrastaa Tempossa. Samassa taloudessa asuva toinen, kolmas jne. harrastaja saa maksustaan 10% alennusta.

Suosittelija-alennus:

Ota kaveri mukaan! Uuden aikuisharrastajan hankkimisesta Tempon syksyn tunneille voi saada itselleen 10 euron alennuksen kevään harrastuskortista. Ilmoita hankkimastasi uudesta harrastajasta Emmalle Tempon toimistoon, niin saat edun käyttöösi.

Tempon jäsenedut

Tempon jäseneksi voi liittyä kuka tahansa maksamalla 15 euron jäsenmaksun, vaikka kannatusmielessä, ja samalla saa käyttöönsä seuran jäsenedut. Kaikki ryhmissämme liikuntaa harrastavat ovat myös seuran jäseniä maksettuaan jäsenmaksun. Aikuisten jäsenkorttina toimii jumppakortti, jos sellaisen on lunastanut. Muussa tapauksessa lähetämme sähköisen mobiilikortin. Lapset ja nuoret saavat pahvisen kortin ohjaajalta. Ajantasainen lista jäseneduista päivittyy nettisivuillemme, tässä tämän hetken edut:  

Urheilu Jokinen: alennukset 5% – 20% tuoteryhmästä riippuen

  • Fysio Nordic: -5€/palvelu, hyvinvointipalveluista
  • Emman astiavuokraus ja pöytäliinat: -10 % vuokrauksista
  • Kauneushoitola MasKara – 10% palveluista

​Lisäksi yhteistyötä kanssamme tekevät Hansa Apteekki, XAMK ja Jyty ry. Kiitos kaikille toimintaamme tukeville yrityksille! Jos oma yrityksesi tai yhteisösi haluaisi tehdä yhteistyötä kanssamme, ota yhteys toimisto@liikuntaseuratempo.fi

Elokuun alun Worldgymnaestrada tapahtumassa Amsterdamissa oli seurastamme mukana 10 voimistelijaa, jotka esiintyivät kolmessa kenttänäytöksessä ja kolmessa hallinäytöksessä. Lisäksi näimme monien muiden maiden toinen toistaan huikeampia suorituksia ja pääsimme nauttimaan liikunnan ilosta ja suuren kansainvälisen tapahtuman innostavasta tunnelmasta koko viikon ajan. Seuraavat vastaavat tapahtumat ovat Suomen Gymnaestrada kolmen vuoden päästä Joensuussa ja neljän vuoden päästä maailmanlaajuinen Worldgymnaestrada Lissabonissa Portugalissa, tervetuloa mukaan!

Alla oleva kuva on otettu Tempon hallinäytöksen jälkeen. Kuvasta puuttuu kolme Tempon voimistelijaa, jotka esiintyivät vain kenttänäytöksessä, mutta mukana on kolme upeaa voimistelijaa lähiseuroista, suuri kiitos heille mukanaolosta.

​​

Liikunnan iloa kaikille sopivassa tempossa  

toivottaa Tempon hallitus

Tiedotteet