Kurssit


Äitiysliikunta ja -ravintokurssi su 2.6. klo 12-15

Tietoa ja käytännön ohjeita ravinnosta ja kehon muutoksista, sekä niihin valmistautumisesta intensiivikurssilla

Odottavien ja synnyttäneiden ravinto (luento 90 min)

Oletpa raskaana, suunnittelet raskautta tai jo synnyttänyt, ruokavaliollasi ja elämäntavoillasi on valtava vaikutus vauvan tulevaisuuteen. Luennolla läpikäydään optimaalisen ravinnon periaatteet sekä ravinnetarpeet eri tilanteissa. Lisäksi luennolla pohditaan sinun ja vauvasi vatsan hyvinvoinnin merkitystä kokonaisterveyteenne ja saat vinkkejä verensokerin hallintaan.

Odottavien ja synnyttäneiden lantionpohjalihaksisto (luento ja treeni 90 min)
Lantionpohjan lihaksisto on todella kovilla raskauden ja synnytyksen aikana. Niitä tulevaan koitokseen valmistavia harjoituksia on hyvä aloittaa viimeistään raskauden alussa. Lantionpohjan lihaksiston harjoittelulla raskausaikana edistetään lantionpohjan palautumista synnytyksestä ja helpottamaan synnytyksen kulkua.

Äitiysfysiologia -luentoon on yhdistetty käytännön osuus, jossa opetellaan tunnistamaan oman lantionpohjan lihaksisto ja vahvistamaan sitä erilaisten harjoitteiden kautta. Synnyttäneiden kanssa tarkistetaan suorien vatsalihasten erkauma ja opetetaan liikkeitä niiden kuntouttamiseen. Harjoituksissa tehdään myös lantionpohjan rentoutusharjoituksia, joista on hyötyä synnytyksen etenemisessä.

Kurssin hinta 49 € (2×90 min)
Kurssi järjestetään Touhula -päiväkotien tiloissa osoitteessa Toukomiehentie 3-5.
Minimiosallistujamäärä 8 hlöä

Kouluttajina:
Noora Repo FAF Nutrition Coach/ravitsemusvalmentaja
Kaisa Clewer-Taskinen, liikuntaneuvoja, sosionomi, Äitiysliikunta-akatemian äitiysliikunnan ohjaamisen peruskurssi
Henni Juutilainen, liikuntaneuvoja, sosionomi, Äitiysliikunta-akatemian äitiysliikunnan ohjaamisen peruskurssi

Yin jooga viikonloppukurssi 24.-25.5.2019

Sannan restoratiivinen yin-jooga intensiivikurssi

Aika: perjantaina 24.5. klo 18-20.00 ja lauantaina 25.5. klo 10-12.00

Paikka: Kuntotalon peilisali

Hinta: 20 €

Yin jooga on lempeä, staattisiin venytyksiin perustuva joogan muoto, jossa keskitytään lantion ja selän hyvinvointiin. Kurssilla perehdytään selkärangan liikkuvuuteen ja haasteisiin, hengityksen merkitykseen harjoituksessa sekä etsitään kullekin sopivia variaatioita joogan asentoihin eli asanoihin. Kurssin jälkeen voit harjoitella turvallisesti kotona itsellesi sopivien asanoiden parissa. Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Pukeudu mukaviin, joustaviin vaatteisiin ja ota mukaan tyyny ja torkkupeitto loppurentoutusta varten.

Lisätietoja kurssista: sanna.majander@gmail.com

Sitovat ilmoittautumiset ja maksu verkkokaupan kautta tai voit maksaa myös toimistolla aukioloaikojen puitteissa.
Minimi osallistujamäärä 6 henkilöä, jotta kurssi toteutuu.

Kuntoon kesäksi – RVP

Kuntoon kesäksi – RVP (reisi-vatsa-pakara): Monipuolista lihaskuntojumppaa keskittyen ensisijaisesti vatsan, reisien ja pakaran alueisiin. Lyhyt, helppo alkulämmittely, kiinteyttävät lihaskuntoharjoitteet ja palauttava venyttely.

Mukaan oma jumppapatja.

Ohjaaja: Piia Koskela

Aika: Torstaisin 2.-23.5. klo 16.15-17.00

Paikka: Kuntotalon peilisali

Hinnat:
25€/kurssi tai 8€/1h

Kummatkin ”Kuntoon kesäksi” kurssit: 45€ tai 15€/2h (kurssia ostaessa käytä kassalla etukoodia: TUPLA).

Kursseille ilmoittautuminen ja maksu nettikaupasta. tunnit voi maksaa käteisellä paikan päällä tasarahalla ilman ilmoittautumista.

Kuntoon kesäksi – Pilates & Jooga

Kuntoon kesäksi – Pilates & Jooga -kurssilta lempeän tehokasta kehonhallintaa, voimaa ja notkeutta! Joogasta voimaa asanoista ja tasapaino-harjoituksista, liikkuvuutta sekä venyttelyä. Pilatesharjoituksia keskivartalon voimaa kehittäen. Rohkeasti mukaan!

Mukaan oma jumppapatja.

Ohjaaja: Piia Koskela

Aika: Torstaisin 2.-23.5. klo 17.00-18.00

Paikka: Kuntotalon peilisali

Hinnat:
25€/kurssi tai 8€/1h

Kummatkin ”Kuntoon kesäksi” kurssit: 45€ tai 15€/2h (kurssia ostaessa käytä kassalla etukoodia: TUPLA).

Kursseille ilmoittautuminen ja maksu nettikaupasta. tunnit voi maksaa käteisellä paikan päällä tasarahalla ilman ilmoittautumista.

Tempon Telinevoimisteluleirit kesällä 2019

Viikolla 25 eli 17.-20.6. on tarjolla telinevoimistelukurssia lapsille. Kursseja on eri tasoisia joten kokeilemaan pääsee vaikkei ennen olisi telinevoimistelua harrastanutkaan. Leiri järjestetään Tornionmäen koulun liikuntasalissa.

1. ryhmä Aloittelijat klo 10-12.00:
Ryhmä on tarkoitettu vuosina 2008-2012 syntyneille tytöille ja pojille, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet telinevoimistelua. Leirillä tutustutaan voimisteluun eri telineillä, kuten permanto, rekki, nojapuut ja hyppy. Tavoitteena on hauska leiri voimistelun parissa, uutta oppien.
Leirille otetaan 14 lasta.
Hinta 40€/ osallistuja

2. Ryhmä Harrastajat klo 13-15.00:
Ryhmä on tarkoitettu vuosina 2008-2012 syntyneille tytöille ja pojille, jotka harrastavat tai ovat harrastaneet telinevoimistelua. Leirillä harjoitellaan eri telineillä leiriläisten taitotason mukaisesti. Tavoitteena on hauska kesäleiri ja leiriläisten olemassaolevan taitotason kehittäminen telinevoimistelussa.
Leirille otetaan 21 lasta.
HInta: 40€/ osallistuja

3. Ryhmä Taitajat klo 15-17.00:
Ryhmä on tarkoitettu vuosina 2003-2007 syntyneille telinevoimistelua harrastaville/harrastaneille tytöille ja pojille. Leirillä voimistellaan monipuolisesti eri telineillä. Tavoitteena on kehittää jokaisen leiriläisen omaa taitotasoa telinevoimistelussa.
Leirille otetaan 21 lasta.
Hinta: 40€/ osallistuja

ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE AVAUTUU 6.5. KLO 9.00
KOHTAAN KAUPPA