Ilmoittautuminen ja liikuntakorttien osto

Lasten ryhmien uusien harrastajien iImoittautuminen kaudelle 2023-2024 alkaa 31.7.2023 klo 8.00. 

Uusi harrastaja:

Rekisteröityminen:  Ilmoittautuminen vaatii rekisteröitymisen Hoika-järjestelmään. Aloita valitsemalla jokin ryhmä.  Valitse ryhmävalinnan jälkeen sivun vasemmasta reunasta Rekisteröidy  (aukeaa uuteen välilehteen) ja luo tunnukset itsellesi täyttämällä pyydetyt kentät.  Jos olet ilmoittamassa lasta, lue kohta ”Lasten lisääminen alikäyttäjäksi”.

Lasten lisääminen alikäyttäjäksi: Kun olet rekisteröitynyt, lapset kirjataan järjestelmään huoltajan alikäyttäjinä eli lapsille ei luoda omia käyttäjätilejä.  Alikäyttäjän lisääminen tapahtuu ”omat tiedot” -sivun yläreunassa olevaa kuvaketta painamalla. Alikäyttäjiä voi lisätä yhdelle huoltajalle niin monta kuin on tarve. Kun kaikki  lapset on lisätty, voidaan siirtyä ilmoittautumiseen.

Ilmoittautuminen/liikuntakortin osto:  Kun olet kirjautunut ja tarkastanut tietosi, paina sivun vasemmasta reunasta ”Ilmoittaudu”. Tarkasta, että Ilmoittautumissivulla näkyvä  ”Ilmoitettava henkilö” on oikein. Valitse sitten ryhmä/ryhmät, mihin haluat henkilön ilmoittaa, ja etene sivun ohjeiden mukaan. Huomaathan, että liikuntakorttia tai osallistumista ei voi maksaa verkkomaksuna. Lasku ostostasi tulee tiedoissasi olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Aiemmin Tempossa harrastanut:

Ilmoittautuminen/liikuntakortin osto vaatii sisäänkirjautumisen Hoika-järjestelmään. Aloita valitsemalla jokin ryhmä. Ryhmävalinnan jälkeen kirjaudu sisään Hoika-järjestelmään sivun vasemmasta reunasta. Kirjauduttuasi tarkista ensin, että omilla sivuillasi näkyvät tiedot ovat oikein. Sen jälkeen valitse ”Ilmoittautuminen”. ja tarkasta ilmoittautumissivulla, että alasvetovalikossa näkyvä ”Ilmoitettava henkilö” on haluamasi. Valitse sitten  ryhmä/ryhmät tai jäsenmaksu/liikuntakortti,  ja etene sivun ohjeiden mukaan.  Huomaathan, että liikuntakorttia tai osallistumista ei voi maksaa verkkomaksuna. Lasku ostostasi tulee tiedoissasi olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli et muista salasanaa, älä luo uutta tiliä vaan tilaa uusi salasana kirjautumissivun alareunasta!

Ilmoittautumiseen tai tilille kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä sähköpostitse: toimisto@liikuntaseuratempo.fi

GDPR

Keräämme jäsentemme henkilötietoja EU:n tietoturva-asetuksen (GDPR) meille asettamien oikeuksien ja velvollisuuksien mukaisesti. Henkilötiedot ovat jäsentemme itsensä luovuttamia ja käsittelemme niitä luottamuksellisesti ja asianmukaisesti suojattuna.  Kaikki jäsentietomme kerätään Suomen Voimisteluliitto ry:n ylläpitämään Hoika rekisteriin. Hoikan tietosuojaselosteen löydät täältä.