Tiedotteet

18. huhtikuuta 2024

Tempo ry Jäsentiedote 18.04.2024

Jäsentiedote 18.04.2024

TEMPON KEVÄT JA KESÄ 2024

Kevätkausi on jo pitkällä ja on aika suunnata katseet kohti tulevaa kesää. Tässä tiedotteessa on asiaa tulevasta kevätnäytöksestä, kevään ja kesän aikuisten ryhmäliikuntatunneista sekä tulevasta kevätkokouksesta.

Kevätkokous

Tempon kevätkokous pidetään keskiviikkona 22.5. klo 17.30 Tempon toimistolla. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Tempon jäsenet. Kokouksessa käsitellään seuran sääntömääräiset asiat eli vahvistetaan kauden 2024-2025 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan hallituksen uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Toivomme hallitukseen mukaan uusia seura-aktiiveja kehittämään seuran toimintaa eteenpäin. Kokoukseen kannattaa tulla, vaikka sitoutuminen hallitustyöhön ei olisikaan mahdollista. Myös ahkerille talkoolaisille löytyy kaikenlaista tekemistä. Ota yhteyttä Tempon toimistoon ennen kevätkokousta, jos kiinnostuit! Seuratoimijana saat merkittäviä etuja omasta tai lapsesi harrastusmaksusta sekä mahdollisuuden tehdä merkittävää vapaaehtoistyötä kouvolalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kevätnäytös lauantaina 4.5.2024 – Matka maailman ympäri 

Tempon kevätnäytös järjestetään lauantaina 4.5.2023 klo 15.00 MLL-areenalla (Mansikka-ahon liikuntahalli). Matkalle maailman ympäri meidät  johdattelevat Tempon lasten ja nuorten ryhmät. Näytöksiä on vain yksi ja lippuja voi ostaa ennakkoon Tempon toimistolta tai hallilta ennen näytöksen alkua. Lipun hinta ennakkoon ostettuna on 6 € ja paikan päältä 10 €, sylissä istuvat lapset (alle 3-vuotiaat) ilmaiseksi. Näytöksessä on myös ruusumyynti ja kilparyhmien järjestämä kahvio. Näytös kestää noin 1 ½ tuntia ja siinä on väliaika. Ennen näytöstä on kenraaliharjoitus. Lasten ja nuorten ryhmien ohjaajat tiedottavat huoltajia tarkemmin aikatauluista yms. lähempänä näytöspäivää. Lämpimästi tervetuloa katsomaan!   

Kevään ja kesän liikuntatarjonta 

Tempon kevätkausi päättyy 28.4.2024, mutta aikuisten ryhmäliikuntatunnit jatkuvat läpi kesän. Tempo tarjoaa 29.4.-19.6.2024 aikuisten sisäliikuntatunteja Kouvolan kuntotalolla neljänä päivänä viikossa (tanssitreeni, lihaskunto, pilates, venyttely, kahvakuula). Perinteistä puistojumppaa ja puistojoogaa ulkosalla järjestetään 20.5. alkaen aina syyskauden alkuun saakka. Tarkemmat tiedot tunneista, paikoista ja hinnoista löytyvät Tempon verkkosivuilta ja sosiaalisen median julkaisuista. Kesäkauden tunneille ovat tervetulleita myös muut kuin Tempon jäsenet.

Tänä vuonna ei Tempon omaa lasten voimisteluleiriä järjestetä, mutta Sportti Action leirillä pääsee kokeilemaan myös akrobatiaa Tempon ohjaajien luotsaamana.

Aikuisten ryhmien tiedotus 

Tiesitkö, että voit saada tiedon Tempon tuntien muutoksista myös suoraan puhelimeesi WhatsAppilla? Yksisuuntaiseen Tempon infokanavaan tiedotamme aikuisten tuntien muutoksista ja ajankohtaisista asioista. Tästä kutsulinkistä voit liittyä ryhmään: https://chat.whatsapp.com/HLdlM1a8BZ2IiBpM5KZhBs

Tiedotamme ryhmien peruutuksista ja muutoksista edelleen myös kotisivuilla, somessa ja tuntikorttilaisille myös tekstiviestein. 

Lasten ryhmien ilmoittautumiset

Nyt seurassa harrastavat pääsevät taas ilmoittautumaan syyskaudelle heti, kun syksyn viikkokalenteri saadaan valmiiksi. Tiedotamme tarkasta ilmoittautumispäivästä erikseen. Muistathan, että syyskaudella harrastamisen edellytys on, että aiempien kausien harrastusmaksut ovat maksettu. Mikäli taloudellinen tilanne on haastava, on mahdollista hakea seuran kautta kaupungin vähävaraisten perheiden tukea 7-15 vuotiaille, jolla voidaan kattaa puolet harrastusmaksusta. Hakemuslomake löytyy kotisivuiltamme. Myös Kymenlaakson Liikunnan rahasto tukee alle 18 vuotiaiden harrastamista, lisätietoa: https://www.kymli.fi/vahavaraisten-rahasto/

Tulevia tapahtumia

Saksan Voimisteluliitto järjestää Turnfest-tapahtuman 28.5. – 1.6.2025. Tapahtumassa on useita lajeja ja runsaasti ohjelmatarjontaa, nähtävää ja koettavaa on paljon. Tämä joka neljäs vuosi järjestettävä suurtapahtuma kokoaa perinteisesti peräti 80.000 osallistujaa. Tällä kertaa Turnfest järjestetään Leipzigissä.

Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua tapahtumassa Hymy Larimo-Tullilan uuteen kenttäohjelmaan, toimisto@liikuntaseuratempo.fi

World Gym for Life -tapahtuma 22.-26.7.2025 Portugalin Lissabonissa. Alustavat ilmoittautumiset tehdään jo tänä kesänä. Ilmoita kiinnostuksestasi 10.6.2024 mennessä toimisto@liikuntaseuratempo.fi

Lopuksi

Kauden loppupuolella on hyvä vilkaista myös taakseen. Lapset ja nuoret ovat liikkuneet yhteensä 30 eri ryhmässä, osa jopa 4 kertaa viikossa. Tempossa voi harrastaa monipuolisesti, mutta myös kilpailla akrobatiavoimistelussa, tanssillisessa voimistelussa sekä telinevoimistelussa. Jokaiselle löytyy oma voimistelijan polku, jota seurata omien tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti.

Aikuisia Tempo on liikuttanut niin ikään 25 ryhmässä sekä Kouvolan keskustan alueella että Kuusankoskella ja nyt myös ensimmäistä kertaa Korialla. On ollut mukavaa nähdä paljon uusia liikunnan ilosta nauttivia kouvolalaisia Tempon tunneilla. Olemme jatkaneet yhteistyötä paikallisten oppilaitosten XAMK:n ja LUT:n kanssa liikuttamalla heidän opiskelijoitaan. Osa kesäkaudesta puolestaan toteutetaan yhteistyössä Kouvolan Kansalaisopiston kanssa. 

Yli 40 seuran ohjaajaa ovat tehneet huikeaa työtä seuran, eli teidän noin tuhannen jäsenen liikuttamiseksi. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta ohjaajista, ja vastavuoroisesti olemme kuulleet myös ohjaajilta kehuja mukavista ryhmistä. Kiitos siis kaikille mukana olleille!

Liikunnan iloa kaikille sopivassa Tempossa

toivottaa Tempon hallitus

Tiedotteet