Tiedotteet

25. heinäkuuta 2020

Aikuisten liikuntakorttien ostaminen

Kevätkauden 2021 alku lähenee ja tämän hetkisten tietojen mukaan se käynnistyy 11.1.2021. Myös aikuisten kortit myydään Hoika- ohjelmistossa.

Korttien myynti on alkanut joulukuun puolivälissä ja suosittelemmekin ostamaan liikuntakortit verkosta. Sähköinen kortti toimitetaan osallistujille ennen kauden alkua tai viimeistään viikon kuluessa siitä, kun maksusuoritus on kirjautunut ohjelmistoomme, mikäli kortti ostetaan kauden jo käynnistyttyä.

Muistathan, että 15-kerran liikuntakortit tulee aina noutaa toimistoltamme.

Ilmoittautumisohjeet:

  1. Mene sivulle Ilmoittautuminen.
  2. Muista valita ryhmän lisäksi Aikuisten alennus, mikäli olet kotiäiti tai -isä, opiskelija tai eläkeläinen, niin saat -5 euron alennuksen loppusummasta.
  3. Kirjaudu Hoika-järjestelmään tai ensimmäisellä kerralla rekisteröidy viedäksesi ilmoittautumisen loppuun (järjestelmä ohjeistaa eteenpäin).
  4. Säilytä Hoika-tunnuksesi tallessa, jatkossa pääset niitä käyttämällä ilmoittautumaan kursseillemme ja hankkimaan aikuisten tuntikortit.
  5. Mikäli olet uusi jumppaaja valitse myös Aikuiset / uudet jäsenet / jäsenmaksu 2020-2021-ryhmä! (Syksyltä jatkavat jumppaajat ovat jo kausimaksun maksaneet!)

Toimisto on myös Tammikuun alussa auki normaalia tiheämmin, jolloin kortin voi tulla ostamaan paikan päältä:

VIIKKO 1

Ma 4.1. klo 16-19
To 7.1. klo 16-19
La 9.1. klo 10-15

Viikosta 2 alkaen toimisto on avoinna keskiviikkoisin klo 16-18.

Mikäli haluat nopeuttaa ostotapahtumaan paikan päällä, käy rekisteröitymässä jäsenrekisteriimme jo etukäteen mikäli tietojasi ei siellä vielä ole!

Nähdään kevätkaudella!

Tiedotteet