Ilmoittautuminen

Lasten ryhmien uusien harrastajien iIlmoittautuminen kaudelle 2022-2023 alkaa 1.8.2022 klo 8.00. Kevätkaudella harrastaneille ilmoittautuminen oli avoinna 11.-24.7.

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Hoika-järjestelmän kautta.

Aloita ilmoittautuminen valitsemalla haluamasi ryhmä. Muista valita ryhmän lisäksi lasten ja nuorten kohdalla kahden ryhmän harrastajan alennus, mikäli lapsesi harrastaa useammassa kuin yhdessä Tempon ryhmässä (alennus 20€/kausi).

Ilmoittautuminen vaatii sisäänkirjautumisen Hoika-järjestelmään. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia, valitse ryhmävalinnan jälkeen Rekisteröidy ja luo tunnukset (aukeaa uuteen välilehteen). Lapset kirjataan järjestelmään huoltajan alikäyttäjinä eli lapsille ei luoda omia käyttäjätilejä. Alikäyttäjiä voi lisätä yhdelle huoltajalle niin monta kuin on tarve.

Mikäli et muista salasanaa, älä luo uutta tiliä vaan tilaa salasana kirjautumissivun alareunasta!

Tarkista, että käyttäjätunnuksenasi toimiva sähköpostiosoite on varmasti oikein, sillä siihen sähköpostiosoitteeseen lähetetään sekä tiedotteet että laskut.

Ilmoittautumiseen tai tilille kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä sähköpostitse: toimisto@liikuntaseuratempo.fi