Tiedotteet

16. heinäkuuta 2020

Vähävaraisten perheiden harrastustuki

Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö myönsi Kouvolan kaupungille erityisapurahaa vuodelle 2024 vähävaraisten perheiden 7-15 -vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan harrastamisen tukemiseen. Kaupunki jakaa avustussumman edelleen kohdeavustuksina liikuntaseuroille.

Tuella voidaan rahoittaa puolet lapsen harrastusmaksusta (kausimaksusta) .Tukea voi hakea liitteenä olevalla lomakkeella.

Näin haet tukea:

  • Etsi harrastajalle sopiva ryhmä Tempon viikko-ohjelmasta ja tarkista tuen hakemisen kriteerit hakulomakkeesta.
  • Ilmoittaudu ryhmään Hoika jäsenrekisterissä yleisessä ilmoittautumisessa tai jos olet harrastanut Tempossa keväällä 2023,, saamasi aikataulun mukaisesti. Valitse ilmoittautuessasi vaihtoehto ”Aion hakea vähävaraisten perheiden tukea”.
  • Täytä hakulomake ja toimita se postitse (Liikuntaseura Tempo, Ilmarinkuja 3, 45100 Kouvola) tai sähköpostitse (toimisto@liikuntaseuratempo.fi) Tempon toimistolle.
  • Odota yhteydenottoamme!

Käsittelemme hakemukset saapumisen jälkeen ja otamme yhteyttä perheisiin. Valittujen harrastajien laskuista vähennetään puolet kausimaksun hinnasta.

Hakulomake on täydennettävä PDF ja sen saa täytettyä tietokoneella. Hakulomakkeen voit ladata tästä linkistä.

Lisätietoja hausta: toimisto@liikuntaseuratempo.fi tai puhelimitse numerosta 040 501 8279. Toimistolla voit asioida keskiviikkoisin klo 16.00-18.00.

Tiedotteet