Tiedotteet

20. toukokuuta 2021

Toukokuun 2021 jäsenkirje

Kesäkausi on startannut!

Haastavan kevätkauden jälkeen olemme iloisia, että kesäkausi on startannut! Luvassa on erilaisia puistojumppia aikuisille ja voimisteluleiri lapsille. Vinkkaamme teille myös Voimisteluliiton järjestämistä tapahtumista ja kursseista, jos vaikka innostuisitte yhdistämään voimistelun ja kesämatkailun.

Lapsille

Tempon voimisteluleiri

Lasten voimisteluleiri 7-12-vuotiaille lapsille järjestetään 17.-20.6.2021 Sarkolan koululla (Tornionmäen koulu) ja KSAO:n urheiluhallilla. Aikaisempaa kokemusta voimistelusta ei tarvitse olla, ja leiri onkin mukava mahdollisuus tutustua eri voimistelulajeihin; akrobatiavoimisteluun, tanssilliseen voimisteluun, telinevoimisteluun, parkouriin ja naruhyppelyyn. Leirillä tehdään myös erilaisia luovuus- ja ilmaisuharjoituksia, jotka tukevat kaikenlaista esiintymistä.

Leirin kesto on neljä päivää ja opetusta on 3,5 tuntia päivässä. Leirin hinta on 70 €. Opetuksen lisäksi lapset saavat leiristä osallistumisdiplomin. Olemme yrittäneet suunnitella aikataulun niin, että kuljettaminen olisi myös työssä oleville vanhemmille mahdollisimman helppoa. Suosittelemme leiriämme kaikille ikähaarukkaan kuuluville lapsille. Vinkkathan siitä siis myös kavereille!

Ilmoittautuminen leirille: https://forms.gle/Eyn5PMEqr1eNks6y5 Ilmoittautumisesta ei tule erillistä kuittausta, mutta lähetämme ilmoittautuneille leirikirjeen noin viikkoa ennen leirin alkua. Leirille mahtuu yhteensä 60 lasta.

Tanssin valtakunnallinen leiri ja Freegym leiri 14.-15.8 Vierumäellä

Asuuko teillä innokas voimistelija, joka kaipaisi inspiraatiota kotikulmien ulkopuolelta? Voimisteluliitto järjestää kesän aikana kaksi leiriä vuonna 2011 syntyneille ja sitä vanhemmille harrastajille.

Tanssin valtakunnallinen leiri ja Freegym leiri järjestetään 14.-15.8 Vierumäellä. Leirit ovat hyvä mahdollisuus viettää laatuaikaa aikuisen ja lapsen kesken ja tavata muita voimistelusta kiinnostuneita harrastajia.

Lue lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet voimisteluliiton sivuilta

Voimisteluliitto / Milla Vahtila

Aikuisille

Kesäjumppia aikuisille

Aikuisten kesäkausi starttaa tällä viikolla ja nyt onkin hyvä aika varmistaa, ettei liikunta unohdu kesälläkään. Tarjolla on puistojumppaa, puistojoogaa ja street workout treenejä Kouvolassa ja Kuusankoskella.

Katso alta aikataulut ja osta oma 15-kerran korttisi (59€) joko toimistolta tai suoraan ohjaajiltamme. Muistathan myös, että kesäjumppiin ei tarvitse ilmoittautua ja niihin voi aina osallistua myös kertamaksulla (5 €). Jumppia on maanantaista torstaihin, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin!

Kesäjumpien aikataulu:

Ma / Pk-puistojumppa klo 18:30-19:15 Urheilupuiston nurmikolla

Ti / Puistojooga Kuusankoskella klo 17:30-18:30 Rantapuiston nurmikolla Kuusankoskitalon takana

Ke / Puistojooga Kouvolassa klo 17:00-18:00 Salpapuistossa

To / Puistojumppa Kuusankoskella klo 18:00-19:00 Rantapuiston nurmikolla Kuusankoskitalon takana

To / Street workout klo 18:00-19:00 / Paikka ilmoitetaan FB-sivuillamme edeltävän viikon aikana

Omat polut

Joskus kynnys lähteä tutustumaan lähialueen luontopolkuihin yksin voi tuntua yllättävän korkealta. Me haluamme viedä sinut tutustumaan lähiympäristön virkistysalueisiin ja luontopolkuihin sekä kokeilemaan kuntoilua matalalla kynnyksellä. Omat polut houkuttelee nousemaan sohvan pohjalta! Tule kanssamme laskemaan stressihormoneja metsään ja liikkumaan hyvässä seurassa mukavien ohjaajien ja muiden ryhmäläisten kanssa. Vinkkaa Omat Polut ryhmistä myös ystävillesi, jotka ovat elvyttävän metsäkokemuksen tarpeessa. Ensimmäiset kaksi ryhmää kokoontuvat kesä-heinäkuussa ja toiset kaksi elo-syyskuussa.

Ilmoittautuminen alkukesän ryhmiin on auki. Tästä pääset ilmoittautumaan mukaan: https://forms.gle/mC2GBU8ifT92Tabw7

Lisätietoja ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähetetään ilmoittautuneille ennen kesäkuun alkua.

Osallistumismaksu on 10 €/ryhmä ja osallistumismaksu kattaa 5 ohjattua liikuntakertaa ja 4 kerralle vinkit omatoimiseen liikkumiseen.

Tapahtumia ja liikuntavinkkejä

Gymnaestrada Tampere 2022

Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun suurtapahtuma, joka on mahtava mahdollisuus tutustua voimistelun maailman ja tavata muita samanhenkisiä ihmisiä. Tule mukaan osallistumaan kesän 2022 supertapahtumaan 9. – 12.6.2022 Tampereelle. Tempo on mukana menossa! Haluaisitko sinä lähteä kanssamme kokemaan voimistelun ja liikunnan riemua?

Järjestämme syksyllä kaikille kiinnostuneille infotilaisuuden, jossa kerromme lisää tapahtumaan osallistumisesta ja niistä kenttäohjelmista, joita Kouvolassa ohjataan. Pysy siis kuulolla. Kesän aikana voit jo tutustua kenttäohjelmien esittelyvideoihin ja muuhun materiaaliin Gymnaestradan sivuilla

Ikiliike-Voimisteluvartteja Koti TV -kanavalla

Koti-TV lähettää kuntouttavaa ja vireyttävää ohjelmaa ikäihmisille joka päivä klo 11:00-13:00  aina 4.6. saakka. Jumppaa itse mukana tai vinkkaa läheiselle, että joka arkipäivänä klo 12:45-13:00 on tarjolla voimisteluvartti omaan olkkariin Ikiliike hengessä. Vartit sisältävät monipuolista liikettä eri kuntoisille, mm. tasapainoharjoituksia, voimatreeniä, liikkuvuusharjoituksia ja tanssillista liikuntaa.

Ota siis www.kotitv.fi seurantaan!

Seuran hallitus kaudella 2021-2022

Seura valitsi kevätkokouksessa uuden hallituksen kaudelle 2021-2022. Hallitukseen kuuluvat:

Kaisa Niilo-Rämä, pj
Liisi Perkka
Miia Kapanen
Pirkkoliisa Seppä
Annukka Relander
Sami Tolvanen
Birgitta Kemppi
Kati Sailio

Muistathan, että voit ilmoittaa kiinnostuksesi toimia seurassa koska tahansa, sillä vain aktiivisten jäsenten avulla seura pysyy elinvoimaisena. Tarvitsemme apua pienimuotoisissa talkoiluissa ja olisikin mukavaa kerätä pieni aktiivinen porukka, joka voisi silloin tällöin osallistua seuratoimintaan ilman pidempiaikaista sitoutumista. Seuratoiminnassa mukanaolo on myös mainio tilaisuus käyttää sellaisia erityistaitoja, joita et työelämässä välttämättä pääse hyödyntämään. Seuran arjessa tarvitaan aina mm. valokuvaajia, somistajia, ompelijoita, nikkaroijia, roudareita, välineiden korjaajia, mainosten jakelijoita ja paljon muuta. Ja kaikkein helpoin tapa auttaa, on tietysti Tempon some-julkaisujen tykkäys ja jakaminen.

Ota yhteyttä, jos haluat kuulua mukaan Tempon seura-aktiiveihin!

Liikunnallista kesää toivottaen,

Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo ry:n hallitus

Tiedotteet