Tiedotteet

4. toukokuuta 2023

Tempon jäsentiedote 29.3.2023

Jäsentiedote 29.03.2023

TEMPON KEVÄT JA KESÄ 2023

Kevätkausi on jo pitkällä ja on aika suunnata katseet kohti tulevaa kesää. Tässä tiedotteessa on asiaa tulevasta kevätnäytöksestä, kevään ja kesän aikuisten ryhmäliikuntatunneista, tulevasta kevätkokouksesta sekä pieni katsaus kuluvaan vuoteen.

Vuosikokous Pohjois-Parkanon kylätalolla ti 26.4. | Pirkan Kylät ry

Kevätkokous

Tempon kevätkokous pidetään tiistaina 23.5. klo 18.00 Tempon toimistolla. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Tempon jäsenet. Kokouksessa käsitellään seuran sääntömääräiset asiat eli vahvistetaan kauden 2023-2024 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan hallituksen uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Toivomme hallitukseen mukaan uusia seura-aktiiveja kehittämään seuran toimintaa eteenpäin. Kokoukseen kannattaa tulla, vaikka sitoutuminen hallitustyöhön ei olisikaan mahdollista. Myös ahkerille talkoolaisille löytyy kaikenlaista tekemistä. Ota yhteyttä Tempon toimistoon ennen kevätkokousta, jos kiinnostuit! Seuratoimijana saat ilmaiset jumpat sekä mahdollisuuden tehdä merkittävää vapaaehtoistyötä kouvolalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kevätnäytös – Seikkailu viidakossa

Tempon kevätnäytös järjestetään sunnuntaina 7.5.2023 klo 15.00 MLL-areenalla (Mansikka-ahon liikuntahalli). Kevätnäytöksessä viidakkotunnelmiin meidät johdattelevat Tempon lasten ja nuorten ryhmät. Näytöksiä on vain yksi ja lippuja voi ostaa ennakkoon Tempon toimistolta tai hallilta ennen näytöksen alkua. Lipun hinta on 5 €. Näytöksessä on myös ruusumyynti ja akrobatiavoimistelijoiden kilparyhmien järjestämä kahvio. Ennen näytöstä on kenraaliharjoitus (klo 13) sekä mahdollisuus suorittaa Voimisteluliiton Stara-merkki. Lasten ryhmien ohjaajat tiedottavat ryhmiä tarkemmin aikatauluista yms. lähempänä näytöspäivää. Tervetuloa katsomaan!   

Näytösjärjestelyihin kaivattaisiin myös muutamia apukäsiä mm. tavaroiden roudaukseen (pakettiauto kuskilla), kortillisia järjestyksenvalvojia ja koristeluapua. Ota yhteyttä Tempon toimistolle, jos pääset avuksi, kiitos! 

Kevään ja kesän liikuntatarjonta 

Tempon kevätkausi päättyy 30.4.2023, mutta aikuisten ryhmäliikuntatunnit jatkuvat läpi kesän. Tempo tarjoaa yhteistyössä kansalaisopiston kanssa aikuisten sisäliikuntatunteja 1.5.-21.6.2023 Kouvolassa ja Kuusankoskella. Perinteistä puistojumppaa ja puistojoogaa ulkosalla järjestetään 22.5.-20.8.2023 välisenä aikana. Tarkemmat tiedot tunneista, paikoista ja hinnoista löytyvät mm. verkkosivuilta ja sosiaalisen median julkaisuista viikolla 13.  Kesäkauden tunneille ovat tervetulleita myös muut kuin Tempon jäsenet.

Tänä vuonna ei Tempon omaa lasten voimisteluleiriä järjestetä, mutta esimerkiksi Vierumäen urheiluopistolla järjestetään  VOLTTI-kesäleiri, 2 vrk täysihoidolla – Vierumäki (vierumaki.fi). Lisäksi elokuussa joukko Tempon aikuisia ja nuoria edustaa seuraa Amsterdamin World Gymnaestradassa esiintyen sekä kenttä- että hallinäytöksissä. “Matkaraporttia” voit seurata Tempon some-kanavilla. 

Lopuksi

Kauden loppupuolella on hyvä vilkaista myös taakseen. Kausi 2022-2023 on ollut täynnä liikunnan riemua koronan sävyttämien vuosien jälkeen. Lapset ja nuoret ovat liikkuneet yhteensä 25 eri ryhmässä, osa jopa 4 kertaa viikossa. Seurassa on aloitettu keväällä telinevoimistelun kilpailutoiminta vuosikymmenien tauon jälkeen. Tempossa voi harrastaa tavoitteellisesti Voimisteluliiton kilpalajeista akrobatiavoimistelua, tanssillista voimistelua sekä telinevoimistelua. 

Aikuisia Tempo on liikuttanut niin ikään 25 ryhmässä sekä Kouvolan keskustan alueella että Kuusankoskella. Kaikkiaan seuran tunteja kertyy syys- ja kevätkaudelta yhteensä yli 1800! Tähän päälle vielä kesäkauden tunnit ja lähennellään 2000 tuntia. Yli 40 seuran ohjaajaa ovat tehneet huikeaa työtä seuran, eli teidän lähes 800 jäsenen liikuttamiseksi. Ollaan yhdessä ylpeitä ja kiitollisia tästä kaikesta!

Liikunnan iloa kaikille sopivassa Tempossa  

toivottaa Tempon hallitus

Tiedotteet