Tiedotteet

12. joulukuuta 2022

Tempon jäsentiedote 12.12.

Jäsentiedote 12.12.2022

KEVÄTKAUSI ALKAA 9.1.2023 KAIKILLE SOPIVASSA TEMPOSSA!

Tempon syyskausi 2022 on saatu päätökseen ja joulujuhlat vietetty. Kiitos kaikille mukana olleille seuratyön tukemisesta! Kevätkauden tunnit alkavat loppiaisen jälkeen 9.1.2023.

Lasten- ja nuorten ryhmissä harrastavat, muistattehan ilmoittaa 15.12.2022 mennessä Tempon toimistolle, jos ette jatka harrastamista kevätkaudella. Näin saamme vapautuvat paikat tarjolle niitä haluaville tai jonottaville. Ilmoittautuminen uusille harrastajille lasten ja nuorten kevätkauden ryhmiin alkaa 19.12. klo 9.00. 

Kevätkauden kortit aikuisille ovat jo myynnissä ja iloksemme pystymme tarjoamaan teille kevätkaudella samat viikkotunnit kuin syksylläkin. Aikuisten tuntien ohjaamista jatkavat samat tutut ja ammattitaitoiset ohjaajat ja myös liikuntapaikat ja ajat pysyvät samoina kuin syyskaudella. Seuraa myös ilmoitteluamme aikuisten akrobatiatunneista!.

Aikuisille on tarjolla liikuntaa myös joulun välipäiville. Joulujamit ja – jooga järjestetään 21.12. – 4.1. Katso tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme www.liikuntaseuratempo.fi/kurssit

Tervetuloa sulattelemaan joulun herkkuja iloisessa seurassa letkein lantein!

Tempon arvot

Voimistelu ja erityisesti kilpatason voimisteluvalmennus on ollut viime aikoina melko negatiivisen uutisoinnin kohteena. Haluamme painottaa, että Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempossa kaikki saavat harrastaa juuri sellaisina kuin ovat. Meille on tärkeää varmistaa niin harrastajien henkinen kuin fyysinen turvallisuus. Voimistelijoiden ulkonäköön tai painoon liittyvä kommentointi on täysin seuramme arvojen vastaista. 

Rauhallista joulun aikaa ja liikunnan iloa alkavaan vuoteen  

toivottaa Tempon hallitus

Tiedotteet