Maarit

Maarit on liikunnasta koko ikänsä innostunut nainen. Hän aloitti ”uransa” Järvenpään Naisvoimistelijoissa pienenä jumppatyttönä. Vuosia meni kilpaillen voimistelun parissa ja siinä sivussa Maarit kouluttautui C-tason valmentajaksi. 1970-1980 luvun taitteessa rytminen kilpavoimistelu vei kaiken vapaa-ajan monta vuotta, mutta sitten se loppui ja alkoi aikuisen elämä.
Nykyiseen ammattiin kuntohoitajaksi Maarit valmistui 1984. Kuntohoitajan työssä hän on toiminut yksityisyrittäjänä lähes 25 vuotta.

Maarit ei osaa elää ilman liikkumista. Jokaiseen päivään kuuluu jokin seuraavista: jumppaa (punttijumpasta zumban kautta kehonhuoltoon), uimista, lenkkeilyä (milloin yksin, kaksin, koiran tai hevosen kanssa), hiihtoa… Ratsastus joskus, pieninä palasina, tyttären hevosella kruunaa voiton tunteen. Muita harrastuksia ovat musiikki, lukeminen, käsityöt, koti ja kaikenlaisten luonnon ihmeiden seuraaminen.

Ammattitaito liikuntaryhmien vetäjänä on kehittynyt vuosikymmenten saatossa; siitä kiitos myös ihanille jumppa-asiakkaille. Maarit aloitti liikuntatuntien ohjauksen Kouvolan kansalaisopistossa 1990-luvun alussa sydän- ja reumaryhmien kanssa ja siitä alkoi tänne asti kestänyt työsarka liikunnan parissa Kouvolan alueella. Kansalaisopistossa työvuosia kertyi yli 20 ja Tempon ohjaajanakin Maarit on ehtinyt olla jo yli 20 vuotta. Ohjaajana Maaritin motto on: ”Liikkumisen tulee olla hauskaa, tehokasta ja elämänlaatua lisäävää jokaisen jumppaajan oman kehon ehdoilla.”