Tiedotteet

6. maaliskuuta 2021

Koronainfo lapsiharrastajille ja huoltajille

Koronatartunnat ovat kääntyneet kasvuun ja Suomessa toteutetaan sulkutila 8.3.-28.3.2021. Tempon lapsiryhmien harrastaminen jatkuu kuitenkin myös sulkutilan aikana. Vaikka STM ja hallitus ovat poistaneet ohjeistuksista 10 hengen rajoituksen, Tempon alakouluikäiset ja sitä nuoremmat lapset jatkavat toistaiseksi harjoittelua maksimissaan 10 hengen ryhmissä kuten tähänkin asti. Tähän on päädytty tartuntariskin pienentämiseksi. Yläkoululaiset ja sitä vanhemmat nuoret eivät saa toistaiseksi osallistua harjoituksiin.

Harjoitukset tulee viranomaisohjeistuksen mukaan toteuttaa riittävillä turvaväleillä. Harjoitusten toteuttaminen turvaväleillä on lasten kanssa haastavaa ja sen takia onkin tärkeää, että keskustelette lapsienne kanssa jo kotona turvavälien tärkeydestä.

Jos perhe on ollut talvilomalla sellaisella alueella, jossa ilmaantuvuusluku on merkittävästi Kymenlaaksoa korkeampi, suosittelemme erityistä harkintaa ensi viikolla harjoituksiin osallistumisen osalta.

Lähetämme loppukevään harrastusmaksut vasta huhtikuun alussa, kun tiedämme kevätkauden etenemisen rajoitusten osalta paremmin. Tiedotamme ennen sulkuajan päättymistä (28.3.) että kuinka loppukausi toteutetaan.

Noudatamme THL:n, AVI:n, Suomen hallituksen, Voimisteluliiton ja Kouvolan kaupungin määräyksiä ja ohjeistusta.

Tiedotteet