Tiedotteet

11. tammikuuta 2021

Jäsentiedote -Tammikuu 2021

JÄSENTIEDOTE TAMMIKUU 2021

Koronakurimus jatkuu, mutta periksi ei anneta!

Vuosi vaihtui ja kevätkauden alku on käsillä. Tällä kertaa sitä ei päästä aloittamaan ihan normaalisti, mutta edes jotenkin. Alla lisää tietoa aikuisten ja lasten ryhmien käynnistämiseen liittyvistä järjestelyistä:

Lapset ja nuoret

Viranomaiset ovat linjanneet, että alle 15-vuotiaiden harrastustoimintaa voidaan jatkaa 11.1.2021 alkaen alle 10 hengen ryhmissä. Tempon osalta tämä tarkoittaa, että lasten ryhmät alkavat maanantaina poikkeusjärjestelyin. Yli 9 lapsen ryhmät jaetaan A ja B -ryhmiin. Osa ryhmistä harjoittelee puolikkaan jumppatunnin joka viikko ja osa kokonaisen jumppatunnin joka toinen viikko ajalla 11.1.-7.2. Siihen mennessä tiedetään, että voidaanko palata normaalijärjestelyihin. Kunkin ryhmän ohjaaja suorittaa jaon ja ilmoittaa perheille, että mihin ryhmään kukin lapsi kuuluu. 15-vuotta täyttäneet eivät voi toistaiseksi osallistua ryhmän toimintaan paikan päällä. Perheliikuntaryhmiä emme voi myöskään vielä toistaiseksi aloittaa.

Ennen ja jälkeen harjoituskerran tulee kiinnittää erityistä huomiota seuraaviin asioihin:

  • aula- ja pukuhuonetiloissa oleskelua tulee välttää ja turvavälejä noudattaa
  • lapsille, jotka osaavat käyttää kasvomaskia turvallisesti suositellaan maskin käyttöä ennen ja jälkeen harjoituksen
  • käsien pesuun/desifiointiin tulee kiinnittää vielä aikaisempaakin tarkempaa huomiota
  • vain pienimmät lapset saatetaan sisätiloihin

                             Aikuiset

Aikuisten osalta kevätkausi starttaa etäjumppien muodossa. Kaikkia viikko-ohjelman tunteja ei streamata, mutta suurin osa kuitenkin. Kustakin tunnista tulee tapahtuma Tempon Facebook-sivulle. Koska osallistuminen halutaan pitää helppona, ei etätunneille ole erillistä maksua. Tarvitsemme kuitenkin kaikkien teidän jäsenten apua siinä, että seura voi jatkaa toimintaansa, ja kannustamme teitä ostamaan kevätkauden liikuntakortin tai maksamaan ylimääräisen kannatusjäsenmaksun, vaikka normaaliin palaamisesta ei olekaan tietoa. Kiinteät kulut pyörivät koronasta huolimatta ja seuran talous tulee olemaan tiukilla, jos tiukat rajoitukset jatkuvat vielä helmikuulle. Monet ohjaajat ovat myös riippuvaisia Tempolta saamasta palkasta ja jos tuloja ei ole, niin palkkojakaan ei voi maksaa. Aiomme jatkaa kevätkautta toukokuulle ja korvata sillä helmikuulle venyvän joulutauon vuoksi poisjääneet live-tunnit. Muistakaa, että Tempo olette te jäsenet!

                             Tempo 120 vuotta, juhlavuoden näytös

Tempon 120-vuotisjuhlanäytös on päätetty siirtää toukokuun 16. päivään. Näytöksestä lisää Tempon verkkosivuilla tammikuun aikana. Näytösjärjestelyjä voi tukea edelleen ostamalla heijastinlogolla varustetun trikoopipon (12 €), kasvomaskin (8€) tai Kouvolan lakritsin lakupaketin (9 €). Myös yhteistyökumppanit ovat edelleen tervetulleita!

Seuratuotteet

Tempon seuratuotteiden tilausaikaa on jatkettu helmikuun loppuun saakka. Tuotteisiin on mahdollisuus tutustua toimistollamme (Ilmoitamme vielä erikseen, kun tuotteet ovat sovitettavissa) sekä Brodfinn Oy Mallit ja hinnat löytyvät sähköpostin mukana olevasta liitteestä.

Liikunnallista vuoden alkua kaikille koronasta huolimatta!

Terveisin:

Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo

Tiedotteet