Tiedotteet

11. syyskuuta 2022

Jäsentiedote Syyskuu 2022

Jäsentiedote 11.09.2022

TEMPON SYKSY KUTSUU KAIKKI MUKAAN LIIKKUMAAN!

Tässä jäsentiedotteessa asiaa tulevan syksyn tapahtumista ja jäseneduista. 

Tervetuloa taas hakemaan virtaa alkavaan syksyyn Tempon liikuntaryhmistä. Syyskautemme alkoi 22.8.2022 ja se päättyy 11.12.2022. Syyslomaviikolla, vko 43, ja itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole tunteja. Kilpailevilla ryhmillä kausi voi olla pidempi. Aikuisten kausi alkoi jo helteisenä sunnuntaina 21.8.2022 hyväntekeväisyysjumpalla Lyseon liikuntahallissa. Tapahtuman tuotto oli 322,85 euroa ja varoilla tuetaan Kouvolan alueella asuvien ukrainalaisten liikuntaharrastuksia. Kiitos kaikille lahjoituksia tehneille ja näytetuntien vapaaehtoisille ohjaajille!

Tempon syksyn aikataulussa on aikuisille tarjolla yhteensä 25 viikkotuntia: päivä- ja iltatunteja, lihaskuntoa, tanssillista liikuntaa, kehonhuoltoa, Kouvolassa ja Kuusankoskella. Jokaiselle löytyy jotakin, mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä ja hintakin on todella edullinen. Jos haluat käydä vain yhdellä tietyllä viikkotunnilla, kannattaa ostaa viikkotuntikortti. Kertamaksulla tai 6 kk voimassa olevalla 15-kerran kortilla saat käydä millä tunnilla haluat, ja jos käyt useammalla kuin kahdella tunnilla viikossa, edullisimmaksi tulee kausikortti. Jos ostat kortin netistä, muista klikata mukaan myös jäsenmaksu! Kortin saamista nopeuttaa, jos lähetät kutin maksusta sähköpostilla toimistolle, toimisto@liikuntaseuratempo.fi. Muistathan myös, että voit ilahduttaa myös läheistäsi Tempon lahjakortilla, oiva vinkki vaikka tulevaa isänpäivää tai joulua  silmällä pitäen!

Halutessasi voit laittaa meille palautetta ja toiveita tunteihin liittyen, jotta pystymme kehittämään toimintaamme ja vastaamaan paremmin teidän jäsenten tarpeisiin. 

Eri ikäisille lapsille ja nuorille on myös monipuolisesti tarjolla tanssillista, akrobatia- ja telinevoimistelua. Ryhmät ovat täyttyneet hyvin, mutta vapaita paikkoja voi vielä kysellä toimistosta tai katsoa Hoika-jäsentietojärjestelmästä. Toimistolla Emma auttaa myös ilmoittautumisasioissa, jos Hoika-järjestelmä tuntuu hankalalta. Laskut tulevat edelleen sähköpostiin, joten muistathan tarkistaa myös roska- ja mainospostikansiot. Sekä aikuisten että lasten tuntien aikataulut, hinnat ja tuntikuvaukset löytyvät nettisivuiltamme. 

Lasten ryhmien laskutus on pyörähtänyt käyntiin, ja viimeisetkin ryhmät saavat laskunsa pian. 

Tempon jäsenedut

Tempon jäseneksi voi liittyä kuka tahansa maksamalla jäsenmaksun 15 euroa, vaikka kannatusmielessä, ja samalla saa käyttöönsä seuran jäsenedut. Kaikki ryhmissämme liikuntaa harrastavat ovat myös seuran jäseniä maksettuaan jäsenmaksun. Aikuisten jäsenkorttina toimii jumppakortti, jos sellaisen on lunastanut. Muussa tapauksessa lähetämme sähköisen mobiilikortin. Lapset ja nuoret saavat pahvisen kortin ohjaajalta. Ajantasainen lista jäseneduista päivittyy nettisivuillemme, tässä tämän hetken edut:  

  • Hieronta Sirenius: -10 % palveluista
  • Urheilu Jokinen: alennukset 5% – 20% tuoteryhmästä riippuen
  • Fysio Nordic: -5€/palvelu, hyvinvointipalveluista
  • Emman astiavuokraus ja pöytäliinat: -10 % vuokrauksista
  • Kauneushoitola MasKara – 10%

Lisäksi yhteistyötä kanssamme tekevät Hansa Apteekki ja Xamk. Kiitos kaikille toimintaamme tukeville yrityksille! Jos oma yrityksesi haluaisi tehdä yhteistyötä kanssamme, ota yhteys toimisto@liikuntaseuratempo.fi

Tulevia kursseja

Syksylle on suunnitteilla lyhyitä kursseja aikuisille. Tulossa on akrobatiaa (23.-24.9.), barrea (15.-16.10.), joogaa (marraskuu) ja joulujamit. Kurssit toteutuvat, jos ennakkoon ilmoittautuneita on riittävästi. Kurssit hinnoitellaan ja maksetaan erikseen. Aikataulut tarkentuvat vielä, joten kannattaa seurata julkaisujamme sosiaalisessa mediassa ja verkkosivujamme. Lisäksi akrobatiakurssin jatkoksi suunnitellaan akroa ja telinevoimistelua yhdostelevää aikuisten kurssimuotoista viikkotuntia. Kurssit sopivat kaikille, aiempaa kokemusta lajeista ei tarvita joten rohkeasti mukaan!

Kuvassa on viime kesän fiiliksiä Tampereen Gymnaestradasta. 

Ensi kesänä mennäänkin sitten Gymnaestradaan Amsterdamiin. Lähdetkö sinäkin mukaan?

Liikunnallista syksyä kaikille, 

terveisin Tempon hallitus

Tiedotteet