Tiedotteet

10. syyskuuta 2021

Jäsentiedote – syyskuu 2021

Jäsentiedote 10.09.2021

TERVETULOA LIIKUNNALLINEN SYKSY 2021

Tässä jäsentiedotteessa luomme katsauksen alkavaan kauteen ja kerromme tulossa olevista tapahtumista. 

Syksyn liikuntaryhmät on nyt saatu käyntiin ja olemme todella iloisia, että olette taas osallistumassa aktiivisesti Tempon järjestämille tunneille vaikeista viime vuosista huolimatta. Lasten ja nuorten ryhmät ovat täyttyneet hyvin ja aikuisten ryhmissä on näkynyt paljon reippaita liikkujia, toki lisääkin vielä mahtuisi. Pyrimme toteuttamaan tunnit niin “normaalisti” kuin se vallitsevien korona-rajoitusten puitteissa on mahdollista, aina turvallisuus huomioiden. Tilanteiden muuttuessa tiedotamme asiasta sosiaalisessa mediassa (instagram ja facebook) sekä Tempon internet sivuilla, joten ne kannattaa ottaa seurantaan. Nettisivuiltamme löydät myös tarkemmat tiedot ja ohjeet korona-rajoituksiin liittyen.

Liikuntaa Kouvolassa ja Kuusankoskella kaikille -ikään ja sukupuoleen katsomatta

Kouvolan ja Kuusankosken liikunta- ja voimisteluseurat ovat yhdistyneet, joten tarjoamme alkavalla kaudella Tempon nimen alla tunteja molemmilla paikkakunnilla niin lapsille kuin aikuisillekin. Voit osallistua samalla aikuisten kortilla sekä Kouvolassa että Kuusankoskella järjestettäville aikuisten tunneille. Valitettavasti olemme joutuneet karsimaan aikuisten tuntien määrää taloudellisesti vaikean viime vuoden johdosta. Lisäämme aikuisten tuntien määrää, kunhan saamme aikuisten tunneille riittävästi osallistujia ja toiminta on kannattavaa. Aikuisten tunneille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -kuntoiset naiset ja miehet. Erityisen hyvin myös miehille sopivia tunteja ovat Kouvolassa  mm. kahvakuulatunti, kehonhuolto ja pilates sekä Kuusankoskella äijäjumppa, lihaskunto ja jooga. 

Laitahan palautetta meille Tempon sähköpostiin, jos olet jäänyt erityisesti kaipaamaan jotakin tiettyä tuntia. Yritämme lisätä tunteja mahdollisuuksien mukaan ja lisäksi voimme järjestää lyhyitä kursseja toiveidenne mukaan. Alkusyksylle on suunniteltu aikuisten akrobatiakurssia ja loppuvuoteen “Joulujameja” Koskelan Piian ohjaamana.  Pysykäähän kuulolla!  

Gymnaestrada

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa voimistelun harrastajat ja huiput yhteen näyttämään muuvinsa – esiintymään, kisaamaan ja kokemaan uutta. Osallistumismahdollisuuksia on monia ja keräämme nyt tietoja kiinnostuneista. Haluaisitko esiintymään ulkolavalle, iltanäytökseen tai kenttänäytökseen tai jopa kilpailemaan jossakin voimistelulajissa tai tanssissa. Lähde Tempon matkassa osallistumaan kesän 2022 supertapahtumaan 9. – 12.6.2022 Tampereelle. Luvassa on kesän liikuttavin festivaali!

Tapahtumasta kiinnostuneille järjestetään infotilaisuus 28.9. klo 18. Tilaisuuteen voi osallistua sekä etäyhteydellä että paikan päällä. Jos olet kiinnostunut tapahtumasta, ilmoita yhteystietosi Tempon Gympeille Birgitalle ja Kaisalle tästä linkistä. Yhteystietonsa jättäneille lähetetään tarkemmat tiedot infotilaisuudesta sekä ajankohtaista tietoa liittyen tapahtumaan. 

Tulevia kisoja, tapahtumia ja muuta mukavaa

Tempon säännölliset viikkotunnit lomailevat viikolla 43, mutta pyrimme järjestämään silloinkin kurssi-/leirimuotoista toimintaa. Tästä tiedotamme lisää lähiaikoina. 

Tempon 120-vuotisjuhlia on jouduttu siirtämään jo kahdesti ja nyt olemme laittaneet sormet ristiin, jotta kolmas kerta onnistuisi ja pääsisimme juhlimaan yhdessä seuran kunnioitettavan pitkää taivalta 21.11.2021 Kuusankoskitalolla. Laitahan siis päivämäärä jo kalenteriisi ylös!

Akrobatiavoimistelijat aloittavat kisakautensa lokakuussa. Tempossa tähdätään kisoihin myös tanssillisen voimistelun Perillat ryhmässä.

Seurapaitapäivää vietetään taas 28.9. Merkitsethän ajankohdan ylös kalenteriisi ja puet Tempon paidan päälle ylpeänä ja iloisena kyseisenä päivänä! Jos sinulla ei vielä ole Tempon paitaa, niin verkkosivujemme seuratuotteet sivustolta löydät tilausohjeet paidalle ja monelle muulle tuotteelle. Seuraava tilaus ei enää ehdi seurapaitapäivään, mutta ei hätää. Tempon heijastinpipon saat heti mukaasi toimiston aukioloaikoina 12 € hintaan. Samalla tuet 120-vuotisnäytöksen järjestelyjä. 

Laadukasta liikuntaa Tähtiseurassa

Tiesitkö, että Tempolla on nyt olympiakomitean myöntämä tähtiseuramerkki sekä lasten- ja nuorten- että aikuisliikunnan osalta. Tähtiseuramerkki on lupaus laadukkaasta seuratoiminnasta teille kaikille, olette meille tärkeitä. 

Liikunnallisin terveisin, Tempon hallitus

Tiedotteet