Tiedotteet

8. marraskuuta 2021

Jäsentiedote – marraskuu 2021

Jäsentiedote 8.11.2021

TEMPO – NUOREKAS 120-VUOTIAS JUHLII MARRASKUUSSA

Tässä jäsentiedotteessa luomme katsauksen loppuvuoteen 2021 ja kerromme tulossa olevista tapahtumista. 

Liikunta- ja voimisteluseura Tempon tämän syksyn suurin tapahtuma on marraskuussa järjestettävä 120-vuotisjuhla. Marraskuussa järjestetään myös seuran syyskokous ja harjoitukset ensi kesän Gymnaestrada -tapahtumaa varten ovat käynnissä. Tiedotteen lopussa on asiaa seuran uudistuneista säännöistä ja jäsenmaksuista.  

Tempo 120 vuotta – vihdoinkin pääsemme juhlimaan

Tempon 120-vuotista taivalta juhlistetaan sunnuntaina 21.11.2021 Kuusankoskitalossa. Tempo täytti 120 vuotta jo vuonna 2020, mutta juhlatilaisuutta on jouduttu siirtämään useampaan kertaan koronan takia. Nyt näyttäisi viimeinkin siltä, että pääsemme toteuttamaan tämän kauan odotetun juhlatilaisuuden. Kaikille avoimet näytökset alkavat klo 14.00 ja klo 16.00 Kuusaasalissa. Näytökset poikkeavat hieman toisistaan esiintyvien ryhmien osalta. Verkkosivujen kohdasta “Tapahtumat” löydät tarkemmat tiedot kummastakin näytöksestä. 

Juhlanäytökseen voi ostaa lippuja ennakkoon 10.11. ja 17.11. klo 16-18 Tempon toimistolta (Ässä-torni, Ilmarinkuja 3) ja paikan päältä tuntia ennen kumpaakin näytöstä 10 € hintaan. Lipun hintaan sisältyy tallenne näytöksestä. Näytökset järjestetään voimassa olevan koronaohjeistuksen mukaisesti. Kasvomaskin käyttöä suositellaan edelleen ja hyvästä käsihygieniasta pitää jokaisen huolehtia. Katsomon istumapaikat on numeroitu ja katsomo saadaan ottaa täyteen ilman turvavälejä. Koronapassi ei ole käytössä näytöksissä, mutta saavuthan paikalle vain täysin terveenä. 

Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää juhlavuoden ja -näytöksen yhteistyökumppaneita ja tukijoita Kymin 100-vuotissäätiö, Kuljetus Tuuri, Kouvolan Kukkakauppa, Hupi ja Juhla, Fysioterapiakotikäynnit Ky Sirpa Lukander ja Same Eyes. Tervetuloa juhlistamaan seuran suurta päivää kanssamme ja seuraamaan eri ryhmien hienoja juhlaesityksiä!

Gymnaestrada Tampereella 2022

Harjoitukset ensi kesänä Tampereella järjestettävää Gymnaestrada-tapahtumaa varten ovat alkaneet. Temposta on lähdössä reilun kymmenen naisen ryhmä aikuisten tanssillisen voimistelun helpompaan kenttäohjelmaan ”Kirkkaat vedet”, joka soveltuu hyvin kaiken kuntoisille ja ikäisille harrastajille. Harjoitukset ovat vasta alkaneet, joten vielä ehtii hyvin liittyä mukaan iloiseen porukkaan. Sitova ilmoittautuminen tapahtumaan on 1.2. mennessä. Lasten voimistelukouluohjelman harjoittelua ei ole vielä aloitettu vähäisen kiinnostuksen vuoksi, mutta vielä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan. Lisätiedot Tempon Gympiltä Birgitalta (birgitta.kemppi(at)elisanet.fi).

Akrobatiakurssi aikuisille ja Joulujamit

Tempo järjestää ennen joulua kaksi kurssia aikuisille. Akrobatiakurssi järjestetään 27.11. klo 11-13 Tornionmäen koululla. Kurssilla harjoitellaan perusakrobatiaa ja käsilläseisontaa.

Tempon omat joulujamit käynnistyvät marraskuun lopussa. Tiistaisin 30.11., 7.12. ja 14.12. klo 18.00-19.30 tanssitaan Kouvolatalon tanssisalissa. Jamit sisältävät tanssillista liikuntaa mm. jazztanssin, valssin ja tangon muodossa. Tunnin lopuksi on pilatestyylinen lihaskunto-osuus ja perusteellinen venyttely. Ota mukaan oma jumppapatja!

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot löydät verkkosivuiltamme.

Syyskokous 29.11.2021, jäsenmaksut ja seuran uudet säännöt 

Tempon syyskokous järjestetään maanantaina 29.11.2021 klo 17 alkaen Tempon toimistolla. Kokouksessa vahvistetaan kauden 2020-2021 tilinpäätös ja toimintakertomus.

Seuran säännöt on uudistettu. Uudet säännöt on nyt hyväksytty ja otettu käyttöön lokakuussa. Ne löytyvät seuran verkkosivuilta. Muistathan maksaa jäsenjärjestelmä Hoikassa jäsenmaksun, jos haluat pysyä jäsenenä. Lähetämme jäsenmaksulaskut loppuvuoden aikana niille kauden 2020-2021 jäsenille, jotka eivät ole jättäneet kirjallista ilmoitusta seurasta eroamisesta, eivätkä ole vielä maksaneet kuluvan kauden jäsenmaksua.

Akrobatiavoimistelijat etsivät yhteistyökumppaneita

Tempossa on kaksi kilpailuihin osallistuvaa akrobatiavoimisteluryhmää, jotka kaipaavat lisää yhteistyökumppaneita. Menestystä kilpailuista on jo tullut. Esimerkkinä kaksi liiton mestaruutta viime kaudelta. Voisiko yrityksesi tarjota näille innokkaille ja taitaville voimistelijoille kisaeväät tai treeniasut ja saada vastineeksi työntekijöiden perheille järjestetyn temppuilutapahtuman tai esityksen pikkujouluihin? Olemme avoimia kaikille yhteistyömahdollisuuksille, joten ole yhteydessä Tempon toimistoon (toimisto@liikuntaseuratempo.fi) Ryhmiä tukevat jo mm. Kymen Seudun Osuuskauppa ja Lapinjärven kunta.

Liikunnallisin terveisin, Tempon hallitus

Tiedotteet