Tiedotteet

7. joulukuuta 2021

Jäsentiedote Joulukuu 2021

Jäsentiedote 7.12.2021

KIITOS KULUNEESTA SYKSYSTÄ

Tässä jäsentiedotteessa kerromme vuodenvaihteen ajankohtaisista asioista: 

tärkeät päivämäärät, uudet viikkotunnit, joulujamit, joululeiri, yhteistyöryhmän tunnit, kisakuulumiset ja koronaohjeet. 

​Liikunta- ja voimisteluseura Tempon 120-vuotisjuhlat on nyt juhlittu ja suuri KIITOS tapahtuman onnistumisesta kuuluu teille kaikille, niin juhlavieraille, esiintyjille, ohjaajille, talkoolaisille kuin yhteistyökumppaneillekin siitä, että teitte päivästä ikimuistoisen.

​Näytöstallenne ei ole vielä valmistunut, mutta lähetämme latauslinkin näytöslipun ostaneille heti, kun saamme tallenteen. Tallenteen ostaminen on mahdollista myös, vaikka et olisikaan ostanut lippua näytökseen. Ohjeet tallenteen lunastamiseen löytyvät lähipäivinä verkkosivujen ”Tapahtumat” osiosta. 

​Nyt on aika siirtää katse tulevaan ja tässä jäsentiedotteessa kerromme tarkemmin, mitä kaikkea on luvassa, kun vuosi vaihtuu uuteen.  

Kuva: Vesa Sailio

Syyskausi päättyy 12.12.2021 ja kevätkausi alkaa 10.1.2022

​Tempon syyskauden harjoitukset päättyvät virallisesti sunnuntaina 12.12.2021. Joillakin ryhmillä on vielä korvaavia harjoituskertoja maanantaina 13.12.2021 ja niistä ryhmän ohjaajat tiedottavat erikseen. 

​Uusi kausi startataan maanantaina 10.1.2022 samaan aikaan koulujen alkamisen kanssa. Joidenkin kilparyhmien treenikausi alkaa jo aikaisemmin, mutta siitäkin ohjaajat antavat lisätietoa. 

​HUOM! Ne lapset ja nuoret, jotka eivät jatka harrastustaan (nykyisessä ryhmässä) kevätkaudella, tulee ilmoittaa asiasta Tempon toimistolle sähköpostitse 19.12. mennessä. Ryhmissä jatkavat siirtyvät kevätkaudelle automaattisesti ja heille lähetetään kevään 

harrastusmaksun lasku tammikuun aikana sähköpostilla. Mahdollisille vapaille paikoille ilmoittautuminen alkaa 1.1.2022 klo 11:00 . Vapautuvia paikkoja tarjotaan ensin jonossa olijoille. 

​Kevätkaudelle on suunnitteilla muutamia uusia tunteja, joten seuraa Tempon tiedotuksia Facebookissa, Instagramissa ja seuran verkkosivuilla. Aikuisille pyrimme saamaan maanantaille Kouvolaan joogan päivätunnin takaisin ja Kuusankoskelle iltatunnin hikijumppaa/lihaskuntoa. Toimiston tihennetyt aukioloajat löytyvät verkkosivujemme etusivulta (https://liikuntaseuratempo.fi/ ) ja aikuisten liikuntakortit tulevat pian myyntiin verkossa.

​Selvitämme myös parhaillaan neljännen temppukouluryhmän perustamista, jotta saisimme syksyllä ilman harrastuspaikkaa jääneet lapset mukaan liikkumaan Tempoon. 

​Muistathan antaa seuralle palautetta ja kertoa toiveita, niin pystymme paremmin vastaamaan jäsentemme tarpeisiin. Palautelomake löytyy verkkosivuilta tai voit lähettää sähköpostia. Aikuisten ryhmien palautekysely julkaistaan heti alkuvuodesta. 

Joulujamit, joululeiri ja yhteistyöryhmän tunnit

​Joulujamit jatkuvat Kouvola-talolla vielä tiistaina 7.12 ja 14.12. klo 18-19.30 ja mukaan voi tulla myös 10/12 euron kertamaksulla. 

​Tammikuun alussa viikolle 1 on suunnitteilla myös joululeiri lapsille. Tiedotamme leiristä joulukuun aikana, jos se toteutuu. 

​Kouvolan kaupunki on yhdessä Tempon kanssa tarjonnut edullista liikuntaa jo useamman vuoden ajan yhteistyöryhmien muodossa. Suuri kiitos Kouvolan kaupungille kuluneista yhteistyövuosista. 

​Kevätkaudella 2022 yhteistyöryhmien tunnit siirtyvät kokonaan Tempon vastuulle ja kaupungilta saatu tuki loppuu. Tästä syystä joudumme valitettavasti hieman nostamaan tuntien hintaa. Yhteistyöryhmien tunneille voi vuoden 2022 alusta osallistua Tempon 1-tunnin kortilla hintaan 45 euroa (opisk/työtön/eläkel/kotiäiti/-isä 40 €) . Halutessaan voi ostaa myös Tempon kausikortin, jonka hinta on 99 euroa (opisk/työtön/eläkel/kotiäiti/-isä 94 €). Kausikortilla voi vapaasti osallistua kaikille Tempon aikuisten viikkotunneille Kouvolassa ja Kuusankoskella niin usein kuin haluaa. Kortin voi lunastaa itselleen Tempon toimistolta aukioloaikoina tai jäsenrekisteriohjelma Hoikan kautta verkossa. 

Kuva: Voimisteluliitto

Akrobatiavoimistelijoiden ja tanssillisen voimistelun kisakuulumisia 

​Tempon akrobatiavoimistelijat ovat käyneet kilpailuissa ahkerasti loka-joulukuun ajan. Akrot ovat osallistuneet viiteen akrobatiavoimistelun luokkakisaan Mikkelissä, Espoossa, Tampereella ja Lohjalla. He ovat niittäneet menestystä niin ykkös-, kakkos- kuin kolmosluokassakin sekä yksilöinä että kokoonpanoina. Syksyn kisoista kotiintuomisina on ollut hyvien pistesijoitusten lisäksi huikeat kymmenen kulta-, seitsemän hopea- sekä neljä pronssimitalia. Keväällä akrojen kilpailukausi alkaa huhtikuussa. Kannattaa ottaa seurantaan Tempon omien Instagram-sivujen lisäksi akrojen oma sivusto @akro_kouvolantempo. 

​Akrobatiavoimistelijoiden lisäksi myös tanssillisen voimistelun / showtanssin ryhmä Perillat suunnittelee osallistumista kisoihin tulevan kevään aikana. 

Kuva: Vesa Sailio

Koronaohjeita 

​Seuraamme tarkasti valtakunnallisia ja paikallisia koronaohjeistuksia ja pyrimme toimimaan niiden mukaisesti. Päivitämme ohjeita Tempon nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. 

​Tavoitteenamme on taata kaikille mahdollisimman turvalliset harjoitteluolosuhteet. Tällä hetkellä on voimassa taas erittäin vahva maskisuositus kaikille, myös kahteen kertaan rokotetuille kaikissa tiloissa, jossa on paikalla useampia ihmisiä eikä tarvittavia turvavälejä pystytä noudattamaan.

​Lisäksi niiden lasten ja nuorten ryhmien, joissa on todettu altistumisia, ja jotka on laitettu terveysviranomaisten toimesta oireseurantaan, harjoituksia ei järjestetä oireseurannan aikana. 

​Toivomme siis, että tunneille tullaan vain täysin terveinä. Pahoittelemme myös mahdollisia sairastumisista ja altistumisista johtuvia tuntien peruuntumisia. Harkitsemme tilannetta myös koronapassin suhteen ja tarvittaessa otamme sen käyttöön aikuisten kevätkauden tunneille. Pyytäisimme teiltä palautetta tästäkin asiasta: Lisäisikö vai vähentäisikö koronapassin käyttöönotto osallistumistasi Tempon tunneille? 

Rauhallista joulunaikaa kaikille, Tempon hallitus.

Tiedotteet