Tiedotteet

5. huhtikuuta 2021

Jäsentiedote / huhtikuu 2021

Kevät on jo kovaa vauhtia menossa, ja kuukauden päästä on aika vaihtaa kevätkausi kesäkauteen. Tempon toiminnassa se tarkoittaa aikuisten osalta siirtymistä ulkotiloihin. Lasten ja nuorten kanssa puolestaan pyritään kevätkautta venyttämään vähän normaalia pidemmälle ja kesällä kokoontua voimistelemaan leirien merkeissä. Epidemiarajoituksista johtuen aikuisten toiminta on ollut vain häivähdys normaalista, mikä on vaikuttanut merkittävästi seuran taloudelliseen tilanteeseen. Siksi toivomme teidän kaikkien kantavan kortenne kekoon maksamalla harrastusmaksut ajoissa ja ostamalla esimerkiksi ylimääräisen kannatusjäsenmaksun.

Kevätkokous

Tempon kevätkokous pidetään helatorstaina 13.5. klo 17.00. Sääntömääräisten asioiden lisäksi esityslistalla on Tempon uudet säännöt. Kokouskutsu ja esityslista julkaistaan viimeistään huhtikuun lopussa Tempon verkkosivuilla. Hallitukseen kaivataan taas uusia kasvoja eroavien jäsenten tilalle. Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, niin laitathan viestiä Tempon toimistolle toimisto@liikuntaseuratempo.fi. Ajatuksena on järjestää kiinnostuneille henkilöille hallitustyöskentelyn esittelytilaisuus huhtikuun aikana, missä ei vielä tarvitse sitoutumaan mihinkään. Tulehan siis rohkeasti kuulolle!

Lapset ja nuoret

Lasten ryhmät ovat onneksi pystyneet jatkamaan toimintaansa koko kevään ajan, vaikkakin rajoitetusti. Nuorten osalta tilanne on murheellisempi ja toivomme, että he jaksavat tsempata siihen saakka, kunnes salien ovet avataan taas myös heille. Lasten ryhmien loppukevään laskut lähetetään huoltajille sähköpostilla nyt huhtikuun alussa. Suurin osa lapsista on päässyt treenaamaan vain joka toinen viikko. Heidän osaltaan laskutamme vain osan (80%) normaalista kausimaksusta. Pyrimme myös jatkamaan kautta toukokuun puolelle, jotta treenikertojen määrä olisi lähempänä normaalia.

Aikuiset

Online-tunnit jatkuvat vielä huhtikuun ajan. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä on jo ryhmässä, vaikka eihän se kotijumppa ole lähelläkään yhdessä hikoilua samassa salissa. Toiveissa on, että pääsemme aloittamaan kesäkauden ulkona jo heti toukokuun alussa. Luvassa on tuttuja juttuja eli puistojumppaa, Street Workout -tunteja ja toivottavasti myös puistojoogaa. Lisäksi olemme saaneet kaupungilta avustusta Omat Polut 2.0 -ryhmiin. Niissä tarkoituksena on kerätä kasaan noin 10 hengen ryhmiä, joka ulkoilevat ohjaajan vetämänä lähimetsissä. Metsässä tehdään kävelyn lisäksi erilaisia liikunnallisia ja mieltä rauhoittavia harjoituksia. Lisää Omat polut -ryhmistä huhtikuun aikana verkkosivuillamme ja some-kanavissamme.

120-vuotisjuhlanäytös

Juhlanäytöstä on päätetty siirtää vielä kerran eteenpäin. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo ja saamme sunnuntaina 21.11.2021 vihdoin juhlistaa seuran pitkää taivalta teidän kaikkien kanssa. Ne lasten ryhmät, jotka ovat harjoitelleet esitystä näytökseen kuluneen syksyn ja talven sekä kevään aikana esittävät oman esityksensä kauden lopussa ryhmäläisten huoltajille joko livenä tai videon välityksellä (toteutus riippuu senhetkisistä rajoituksista).

Seuratuotteet ja 120 v. lakut

Seuratuotteita voi tilata kuukausittain. Tuotteet ja niiden tarkemmat tiedot ovat nähtävillä Tempon verkkosivuilla, sovituskappaleet ovat toimistolla. Seuratuotteiden lisäksi toimistolla on vielä Kouvolan lakritsin lakupakkauksia, joita voit ostaa 9 € hintaan ja samalla tukea 120-v juhlanäytöksen järjestelyjä. Osta lakuja vaikka jumppaavalle äidille äitienpäivälahjaksi tai ilahduta niillä ystävää.

 Tempo ry:n hallitus

Tiedotteet