Tiedotteet

14. heinäkuuta 2021

Jäsentiedote – heinäkuu 2021

SYYSKAUSI 2021 STARTTAA 23.8.!

Helteinen kesä jatkuu aina vaan, mutta pikkuhiljaa on taas aika palata harrastusten pariin. Tempon syyskausi alkaa maanantaina 23.8. ja ilmoittautuminen lasten ja nuorten ryhmiin tapahtuu ennen sitä.

Salivuoropäätökset saatiin kaupungilta tänä vuonna kuukauden myöhässä ja syksyn viikko-ohjelman kokoamista on tehty viime viikot hyvin intensiivisesti. Viikko-ohjelma julkaistaan verkkosivuillamme viimeistään torstaina 15.7. Keväältä 2021 jatkavien lasten ja nuorten jäsenten ilmoittautuminen alkaa maanantaina 19.7. klo 18 jäsenrekisterijärjestelmä Hoikassa viimevuotiseen tapaan. Keväältä jatkavien lasten ja nuorten oikean ryhmän ilmoittaa perheille ryhmien ohjaajat sähköpostilla loppuviikon aikana. Uusien jäsenten ilmoittautuminen ryhmiin alkaa maanantaina 2.8. klo 18.

Aikuisten ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan niihin pääsee osallistumaan entiseen tapaan hankkimalla syksyn 2021 kausikortin (hinta 99 €), 15-kerran kortin (hinta 75 €) tai 1 viikkotunnin kortin (hinta 69 €) sekä maksamalla jäsenmaksun (15 €). Viikko-ohjelmaa on aikuisten tuntitarjonnan osalta hieman supistettu viime vuoteen nähden johtuen aikuisjäsenten määrän reilusta pudotuksesta. Toivommekin, että mahdollisimman moni löytäisi takaisin Tempon liikuntaryhmiin ja saisi houkuteltua pari ystäväänsäkin mukaan. Riittävä jäsenmäärä mahdollistaa tuntitarjonnan laajentamisen ennen epidemiaa vastaavalle tasolle ja samalla saadaan työllistettyä monta liikunta-alan ammattilaista.

Aikuisten liikuntakortin voi ostaa suoraan jäsenrekisteriohjelmamme kautta 2.8. klo 18:00 alkaen tai viikoilla 33 ja 34 toimistoltamme sen aukioloaikoina:

Ma klo 16:00-20:00

Ke klo 10:00-14:00

La klo 10:00-14:00

Viikolta 35 lähtien toimisto on taas auki yhtenä arki-iltana viikossa.

Tempo on mukana Kymenlaakson liikunnan järjestämässä uusi alku tapahtumassa 20.-21.8.2021 klo 10-15. Tulehan pistäytymään lauantaina esittelypisteellämme Kouvolan urheilupuistossa, jossa on perheen pienimmille temppurataa ja perheliikuntahetkiä. Lisätiedot tapahtumasta tästä linkistä.

Ilmoittautuessasi lasten ja nuorten ryhmiin ja ostaessasi liikuntakortin aikuisten tunneille, saat sähköpostiisi laskun (huom! laskua ei voi maksaa suoraan Hoikan kautta verkkopankissa). Tarkistathan laskua maksaessasi, että käytät laskussa olevaa viitenumeroa. Näin vältyt turhilta maksumuistutuksilta.

Kysymyksiisi saat vastauksen parhaiten sähköpostitse (toimisto@liikuntaseuratempo.fi). Älä epäröi lähettää meille kysymyksiä!

Liikunnallista loppukesää toivottaen, Tempon hallitus

Tiedotteet