Tiedotteet

26. tammikuuta 2021

Jäsentiedote 26.1.2021

KATSE TULEVAAN VAIKEASTA TILANTEESTA HUOLIMATTA

Tässä jäsentiedotteessa kannustamme osallistumaan Tempon strategiatyöhön, kerromme lasten ryhmien tilanteesta sekä helmikuun aikuisten tunneista.

Strategia

Tempon hallitus laatii parhaillaan seuralle uutta vuoteen 2025 tähtäävää strategiaa. Haluamme myös sinut mukaan strategian laadintaan, sillä sinä yhdessä muiden jäsenten kanssa muodostat Tempon. Ensimmäisenä kysymme teiltä jäseniltä seuran arvoista.  Käy vastaamaan lyhyeen kyselyyn: https://forms.gle/kj951jtc2zu5z33V7 . Kysymyksiä on vain yksi, joten vastaamiseen ei kulu kuin hetki.

Lasten ryhmät

Korona on kurittanut Temponkin taloutta. Kokonaisjäsenmäärän merkittävä laskeminen on pakottanut meidät talouden sopeuttamistoimenpiteisiin. Tämän vuoksi kouluikäisten (yli 7 v.) ryhmissä ei ole kuin yksi ohjaaja niin kauan, kuin viranomaisrajoitukset rajaavat ryhmäkoon 10 henkilöön. Tällä toimenpiteellä saamme kuluja sen verran alas, että voimme jatkaa harrastusmahdollisuuden tarjoamista loppukevään ajan rajoitusten niin salliessa.

Aikuisten ryhmät

Aikuisten tunteja jatketaan verkossa ainakin helmikuun ajan. Tunnit jatkuvat tuttuun tapaan FaceBook:ssa, mutta ne muuttuvat maksullisiksi. Maksamme loistaville ohjaajillemme palkkaa, ja ilman liikuntamaksutuloja se ei ole mahdollista.  Kannata siis paikallista toimijaa, omaa seuraasi sekä sen ohjaajia ja osta pääsy suljetussa FaceBook -ryhmässä näkyville on-line -tunneille.

Jos olet jo ostanut kevätkauden liikuntakortin, niin pääset automaattisesti liittymään ryhmään. Muutoin voit hankkia kausikortin tai maksaa tunneista kuukausi kerrallaan. 1 kk hinta on 28 € ja sisältää vähintään 12 erilaista tuntia. Yhden tunnin hinnaksi ei siis tule kuin 2,3 €! Ja mitä enemmän saamme kokoon maksaneita liikkujia, sitä enemmän on tunteja tulossa tarjolle. Lupaamme kuitenkin joka viikko vähintään 3 uutta tuntia, jotka näkyvät tallenteina ryhmässä aina kuluvan kuukauden ajan. Voit siis liikkua silloin, kuin sinulle parhaiten sopii tuttujen ohjaajien opastamana. Jos ystäväsi, joka ei ole Tempon jäsen, haluaa osallistua on-line -tunneille, on se mahdollista kuukausimaksulla ilman liittymistä Tempo jäseneksi.

Jos helmikuu osoittautuu taloudellisesti kannattavaksi, eivätkä rajoitukset edelleenkään höllenny, jatkamme on-line tunteja maalis- ja huhtikuulle. Tarkemmat ohjeet maksamisesta ja ryhmään liittymisestä löydät verkkosivuiltamme ja FaceBook:sta lähipäivinä. Ja pidetään sormet ristissä, että pian päästäisiin turvallisesti liikkumaan ihan kasvotusten!

Liikunnallisin terveisin, Tempon hallitus

Tiedotteet