Tiedotteet

1. marraskuuta 2022

Jäsentiedote 01.11.2022

TEMPOSSA TAPAHTUU!

Tässä jäsentiedotteessa luomme katsauksen loppuvuoteen 2022 ja kerromme tulossa olevista tapahtumista. 

Syyskausi alkaa olla jo pitkällä ja onneksi muutamaa tiloihin liittyvää muutosta lukuun ottamatta, olemme päässeet liikuttamaan teitä Tempon jäseniä normaalisti.

Syyskauden päätteeksi hiljennymme joululomalle 12.12.2022 alkaen. Kevätkauden tunnit alkavat loppiaisen jälkeen 9.1.2023. Kevätkauden kortit aikuisille ovat jo myynnissä ja vinkkinä pukinkonttiin ja isänpäiväksi: voit ostaa liikuntakortin myös lahjaksi, se on monelle mieluinen ja hyödyllinen aineeton joululahja.  Pehmeään pakettiin voi kääriä myös Tempon seuratuotteita, tai voit tilata toimistolta lahjakortin, jolla lahjansaaja pääsee itse valitsemaan mieleisen lahjan.

Tempon syyskokous 20.11.2022

Tempon syyskokous järjestetään sunnuntaina 20.11.2022 klo 18 alkaen Tempon toimistolla. Kokouksessa vahvistetaan kauden 2021-2022 tilinpäätös ja toimintakertomus. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki seuran toiminnasta kiinnostuneet jäsenet.

Joulujuhla 11.12.

Tempon joulujuhlaa vietetään sunnuntaina 11.12.2022 klo 17-18 Lyseon liikuntahallissa. Juhlassa esiintyvät lasten ryhmät. Tilaisuudessa on myös akrobatiavoimistelun kilparyhmien pitämä kahvio ja jouluhenkiset arpajaiset. Juhlan kenraaliharjoitus esiintyjille alkaa kello 15. Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä juhlaa verkkosivuillamme (”tapahtumat”). Pääsylipun hinta on 5 euroa ja sylissä istuvat alle 2-vuotiaat pääsevät juhlaan ilmaiseksi. Pääsylippuja voi ostaa ennakkoon toimistolta tai paikan päältä ennen juhlan alkua. Ostamalla lipun ennakkoon varmistat pääsysi juhlaan. Paikkoja on rajoitetusti.

Tulevia kursseja:

Ennen joulua on tulossa vielä Barre-kurssi 19. – 20.11.2022 viikonloppuna. Lisäksi joulun ja uuden vuoden välipäiville on suunnitteilla joulujamit/kinkunsulatus-tanssit ja alkuvuoteen joogakurssi. Myös aikuisten akrobatia- ja telinekurssille suunnitellaan jatkoa, joten ilmoitathan Tempon toimistolle, jos olet kiinnostunut jatkamaan tai vaikka aloittamaan uutena kurssilla. Kurssit järjestetään, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi. Kurssit hinnoitellaan ja maksetaan erikseen. Aikataulut tarkentuvat vielä, joten kannattaa seurata julkaisujamme sosiaalisessa mediassa ja nettisivujamme (”kurssit”).

Liikuntapaikkojen muutoksista ja mahdollisista tuntien peruutuksista tai aikataulujen muutoksista ilmoitetaan yleensä sosiaalisessa mediassa tai nettisivuillamme, joten ne kannattaa ottaa seurantaan.

World Gymnaestrada 2023

Vielä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan ensi kesän World Gymnaestradaan Amsterdamiin. Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan tehdään marraskuun lopussa, eli olethan pikimmiten yhteydessä Tempon toimistoon, jos olet kiinnostunut mukaan lähtemisestä.

Kiitos kaikille jäsenillemme kuluneesta syksystä, teitä on ilo liikuttaa!  

terveisin Tempon hallitus

Tiedotteet