Tiedotteet

11. marraskuuta 2020

Jäsenkirje – Marraskuu 2020

Reippain mielin kohti liikunnallista kevättä!

Olemme olleet iloisia nähdessämme, että olette löytäneet liikuntaryhmiimme ja liikutte kanssamme haastavista ajoista huolimatta. Syyskautta on jäljellä vielä reilu kuukausi. Toivottavasti saamme jatkaa kauden loppuun saakka normaalisti ja lasten ryhmät pääsevät viettämään omia pikkujoulujaan syksyn viimeisellä tunnilla. Toivommekin, että seuraatte ja noudatatte viranomaisohjeistusten pohjalta päivittyviä ohjeitamme korona-turvalliseen liikkumiseen.

120-v juhlavuosi huipentuu!

Kuluneella kaudella olemme juhlineet 120-vuotiasta Tempoa järjestämällä juhlavuoden näyttelyn ja syyskauden startti-illan Kouvolan kirjastossa. Juhlatoimikuntamme valmistelee parhaillaan juhlavuoden huipentumaa eli 120-vuotisjuhlanäytöstä, joka järjestetään 21.2.2020 Kuusankoskitalolla, jos se vain suinkin on vallitsevassa tilanteessa mahdollista.

Jos haluat tukea juhlavuoden järjestelyjä, voit ostaa Tempon heijastinpipon tai kestomaskin toimistoltamme tai Hoika jäsenrekisteri ohjelman kautta. Yritämme myös saada Kouvolan Lakuja Tempo 120 v juhlapakkaukseen paketoituna vielä ennen joulukuun alkua pukinkonttiin ostettavaksi.

Kehitämme toimintaamme verkossa

Loppuvuonna suuntaamme energiaamme mm. toimintojemme kehittämiseen verkossa. Työharjoittelijamme Katri kiertää sekä aikuisten että lasten ryhmissä, ja kuvaa materiaalia Tempon sosiaalisen median kanaviin ja verkkosivuille. Tavoitteena on saada lisää näkyvyyttä ja sen myötä myös lisää jäseniä Tempoon. Lasten ryhmissä kuvissa esiintyvät vain lapset, joille huoltaja on antanut kuvausluvan ilmoittautumisen yhteydessä. Aikuisten ryhmissä jumppaajilla on mahdollisuus esiintyä kuvissa tunnistamattomina tai tulla rajatuksi kuva-alan ulkopuolelle. Kiitämme teitä kuitenkin jo etukäteen aktiivisesta mukanaolosta, sillä yhdistyksemme on perustettu liikuttamaan kaikenikäisiä ihmisiä ilolla ja uskomme, että liikunnan ilo välittyy parhaiten eteenpäin juuri kuvien ja videoiden välityksellä.

Lisäksi varaudumme muutoksiin epidemiatilanteessa kehittämällä toimintojamme etätunteja koskien. Toivommekin, että käyt vastaamassa lyhyeen kyselyymme erilaisten sovellusten ja alustojen käytöstä etätuntien järjestämisessä: 

https://forms.gle/qLhBh7Y5HNxZNB5d8

Syyskokous

Tempon toiminnassa joulun lähestyminen tarkoittaa myös sitä, että on syyskokouksen aika. Syyskokous järjestetään 26.11. klo 17:00 alkaen etäyhteydellä Teamlink- sovelluksen välityksellä ja Tempon toimistolla Ässä-tornin alakerran kokoushuoneessa (Ilmarinkuja 3, 45100 Kouvola). Suosittelemme ensisijaisesti osallistumista etäyhteydellä vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Toivomme ilmoittautumisia 24.11. mennessä osoitteeseen toimisto@liikuntaseuratempo.fi. Osallistumislinkin saat sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä. Virallinen kokouskutsu ja esityslista julkaistaan verkko- ja Facebook-sivuillamme marraskuun puolenvälin paikkeilla.

Tietoa tulevasta kevätkaudesta

Kevätkausi alkaa torstaina 7.1.2021 ja päättyy sunnuntaina 25.4.2021.

Lasten- ja nuorten ryhmien jäsenet siirretään automaattisesti kevätkaudelle joulukuun puolivälissä. Lasku kevätkaudesta tulee ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Jos huollettavasi ei jatka kevätkaudelle, niin pyydämme ilmoittamaan asiasta toimistollemme tai perumaan paikan Hoika-jäsenjärjestelmästä 21.-29.12. välisenä aikana. Uusien jäsenten ilmoittautuminen lasten- ja nuorten ryhmiin alkaa 30.12. klo 16.00 Hoika- jäsenrekisteriohjelmassa, jonne pääsee verkkosivujemme kautta. 
Lasten tunneille ilmoittaudutaan vain netin kautta eikä korttia tarvitse noutaa erikseen toimistolta.

Aikuisten kevätkauden kortteja voi ostaa nettikaupasta tai toimistolta. 15-kerran kortti tulee kuitenkin hakea toimistolta.

Toimisto on avoinna vuoden vaihteessa seuraavasti:

Ke 16.12.          klo 16-19

To 17.12           klo 10-15

Ma 4.1.             klo 16-19

To 7.1.              klo 16-19

La 9.1.              klo 10-15


Viikosta 2 alkaen toimisto on avoinna normaalisti keskiviikkoisin klo 16-18. Toimisto palvelee muina aikoina sähköpostilla tai puhelimitse. Meihin voi aina olla yhteydessä mieltä askarruttavissa asioissa!

Seuraa meitä verkossa ja SoMessa, niin pysyt ajantasalla yhdistyksemme toiminnasta!

Verkkosivut / www.liikuntaseuratempo.fi

Facebook ja Instagram / @liikuntaseuratempo

Energistä ja liikunnallista loppuvuotta!

Terveisin Tempo ry:n hallitus

Tiedotteet