Tiedotteet

6. helmikuuta 2022

Helmikuun jäsentiedote

Jäsentiedote 6.2.2022

Kuva : Voimisteluliitto

TEMPON KEVÄTKAUSI KÄYNNISTYY VIHDOINKIN

Tässä jäsentiedotteessa kerromme alkavasta kevätkaudesta ja toivomme teidän vastaavan linkin takaa löytyvään jäsenkyselyyn. 

Valitettavasti nopeasti muuttuvat ja toisinaan sekavat viranomaisilta saadut koronaohjeistukset ovat luoneet omat haasteensa kevätkauden alkuun. Pääsimme aloittamaan lasten tunnit helmikuun alussa ja nyt alkavat viimein myös aikuisten tunnit ihan livenä. Kiitos kaikille jäsenillemme kärsivällisyydestä ja tervetuloa taas liikkumaan kanssamme.  

Aikuisten tunnit alkavat maanantaina 7.2.2022

Etelä-Suomen AVI teki perjantaina 4.2.2022 päätöksen, jonka mukaan aikuisten ryhmäliikuntaa koskevat rajoitukset poistuivat 5.2. alkaen. Pääsemme siis aloittamaan aikuisten tunnit maanantaina 7.2.2022 ilman rajoituksia normaalin viikkoaikataulun mukaisesti (aikataulu löytyy täältä: https://liikuntaseuratempo.fi/aikuiset/). Poikkeuksena on tiistain Flow-tunti, joka alkaa vasta 15.2.2022. Kiitos kauden nopeasta käynnistämisestä kuuluu upeille ohjaajillemme, jotka olivat heti valmiina aloittamaan tunnit ja joustamaan omista suunnitelmistaan. Toivottavasti myös sinä rakas jäsenemme löydät mahdollisimman pian tiesi takaisin ryhmäliikunnan pariin, lämpimästi tervetuloa! Liikuntakortteja voi ostaa jäsenjärjestelmä Hoikasta 24/7 tai toimistoltamme Ässä-tornista keskiviikkoisin klo 16-18. Huomioithan, että 15-kerran kortit tulee noutaa aina toimistolta, vaikka  ostaisit sen Hoikasta. Voit osallistua tunneille 7.-9.2. vaikka liikuntakortti olisikin vielä hankkimatta, koska kauden aloitusta aikaistettiin aiemmin ilmoitetusta.

Koska tammikuussa jumpattiin vain etänä, jatkuu kevätkausi tänä vuonna toukokuulle asti (22.5.) ja lisäksi aikuisten tunteja pidetään poikkeuksellisesti myös talvilomaviikolla (vko 9). Seuraamme edelleen viranomaisten koronaohjeistuksia, joten muutokset edellä oleviin tietoihin ovat mahdollisia, mutta toivotaan parasta. Vaikka rajoitukset ovat ainakin toistaiseksi poistuneet, suositellaan edelleen kasvomaskin käyttöä eteis- ja pukutiloissa sekä turvavälien pitämistä, hyvää käsihygieniaa ja tietysti tunneille tullaan vain täysin terveinä. Tarkemmat ajantasaiset koronaohjeet löytyvät nettisivuiltamme.       

Jäsenkysely aikuisten ryhmäliikuntatunneista

Jäsentemme mielipide on meille tärkeä ja siksi toivoisimme, että ehtisit käyttää muutaman minuutin jäsenkyselyyn vastaamiseen. Kysymykset ovat helppoja ja niihin vastaaminen käy nopeasti. Vastaustenne perusteella voimme aloittaa ensi vuoden suunnittelun ja kehittää toimintaa vastaamaan paremmin teidän toiveitanne. Käythän vastaamassa kyselyyn helmikuun aikana. Tässä linkki kyselyyn: https://forms.gle/e9hBR6LNJZAPoaSy9

Liikunnallisin terveisin, Tempon hallitus

Tiedotteet