Telinevoimistelu harrastajat 2 – 7-10 v. – kevät 2020

90.00

Vuosina 2009-2012 syntyneille

Ryhmä on tarkoitettu 7-10-vuotiaille tytöille ja pojille. Harrastajat 1 ryhmästä siirrytään tähän, jos ohjaajat sitä suosittelevat. Ryhmään voi myös osallistua, vaikka ei ole aiemmin olisi harrastanut telinevoimistelua, jos osaa puolivoltin tai flikin vähintään avustettuna. Ryhmässä harjoitellaan telinevoimistelun lajitaitoja monipuolisesti eri telineillä, kuten permanto, rekki, nojapuut ja hyppy.

Tornionmäen koulu
Keskiviikkoisin
19.00-20.00

JONOON ILMOITTAUTUMINEN:
Mikäli paikat ovat täynnä, voitte ilmoittautua jonoon sähköpostitse: toimisto@liikuntaseuratempo.fi

3 varastossa

Kortinhaltija: *

Syötä tähän kenttään kortinhaltijan nimi (lapsen nimi ja syntymäaika, ei loppuosaa)

KUVAUSLUPA *

Tämä kysely koskee Tempo ry:n alle 18-vuotiaan jäsenen valokuvan tai videon käyttöä seuramme viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivuilla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

Lupa / kielto on voimassa, kunnes lapsi ei enää ole Tempo ry:n jäsen tai huoltaja sen erikseen peruu. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti Tempo ry:n toimistoon.

Vältämme lasten nimien julkaisua kuvien yhteydessä ja jos siihen on tarvetta, otamme yhteyttä huoltajaan.

Kuvissa lapsi esitetään aina myönteisessä valossa ja seuran arjelle merkittävissä tilanteissa, kuten harjoituksissa, kilpailuissa, näytöksissä tai muissa seuran tapahtumissa.

Huoltaja vastaa kysymyksiin valitsemalla vaihtoehdon KYLLÄ tai EI.

Kuvaus

Kuvaus


Lasten telinevoimistelun kausikortti
– Kortilla lapsi voi osallistua valitulle tunnille
– lisää lapsen nimi sille varatulle paikalle
– kortti sisältää jäsenmaksun

Huom!
Lasten ja nuorten liikuntakortit tulee maksaa ennen osallistumista toiselle tunnille. Mikäli maksu viivästyy vapautamme paikan seuraavalle.