Perheakro 5-10v – syksy 2019

55.00

Perheakro on tarkoitettu niille perheille, joissa aikuiset ja 5-10 -vuotiaat lapset haluavat oppia akrobatiaa, pariakrobatiaa ja kehonhallintaa. Tunnilla lämmitellään erilaisten liikunnallisten leikkien muodossa, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan erilaisia akrobatialiikkeitä yksin ja yhdessä aikuisen ja lapsen muodostaen parin. Joskus liikkeitä harjoitellaan myös lapsi-lapsi ja aikuinen-aikuinen pareina.

Aikuinen + lapsi (5-10v)

Tornionmäen koulu
Sunnuntaisin
11.30-12.30

JONOON ILMOITTAUTUMINEN:
Mikäli paikat ovat täynnä, voitte ilmoittautua varasijalle sähköpostitse: toimisto@liikuntaseuratempo.fi

4 varastossa

Kortinhaltija: *

Syötä tähän kenttään kortinhaltijan nimi (lapsen nimi ja syntymäaika, ei loppuosaa)

KUVAUSLUPA *

Tämä kysely koskee Tempo ry:n alle 18-vuotiaan jäsenen valokuvan tai videon käyttöä seuramme viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivuilla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

Lupa / kielto on voimassa, kunnes lapsi ei enää ole Tempo ry:n jäsen tai huoltaja sen erikseen peruu. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti Tempo ry:n toimistoon.

Vältämme lasten nimien julkaisua kuvien yhteydessä ja jos siihen on tarvetta, otamme yhteyttä huoltajaan.

Kuvissa lapsi esitetään aina myönteisessä valossa ja seuran arjelle merkittävissä tilanteissa, kuten harjoituksissa, kilpailuissa, näytöksissä tai muissa seuran tapahtumissa.

Huoltaja vastaa kysymyksiin valitsemalla vaihtoehdon KYLLÄ tai EI.

Osasto:
Kuvaus

Kuvaus


Perheliikunnan kausikortti
– Kortilla aikuinen + lapsi (5-10v) voi osallistua valitulle tunnille
– lisää lapsen nimi sille varatulle paikalle
– kortti sisältää jäsenmaksun

Huom!
Lasten ja nuorten liikuntakortit tulee maksaa ennen osallistumista toiselle tunnille. Mikäli maksu viivästyy vapautamme paikan seuraavalle.