Parkour -syyslomakurssi

35.00

ILMOITTAUTUMINEN TÄLLE KURSSILLE ON PÄÄTTYNYT!

Tempo järjestää Parkourin syysloma kurssin, joka soveltuu lapsille. Ikäjako kahdessa ryhmässä takaa mielekkään ja tehokkaan harjoittelun. Ikäryhmät ovat 7-10 vuotta ja yli 11-vuotta.

Parkourin syyslomakurssi järjestetään 22.10. – 24.10.2019 Kouvolassa Tornionmäen koululla. Kurssi on kolmepäiväinen (1,5h x 3) ja se sisältää sisäharjoittelua. Harjoittelu tapahtuu kahdessa ikäryhmässä. Kurssin ohjaajat ovat koulutettuja Parkour-ohjaajia Lahden Parkour akatemiasta.

Varusteiksi riittää liikunnalliset vaatteet ja kengät, joissa on riittävä pito. Myös vesipullon voi ottaa mukaan.

Alla kurssin tarkemmat paikat ja ajankohdat:

TI 22.10 / klo 13:00-14:30 (7-10v.) ja 14:30-16:00 (yli 11v) / Tornionmäen koulu

KE 23.10 / klo 13:00-14:30 (7-10v.) ja 14:30-16:00 (yli 11v) / Tornionmäen koulu

TO 24.10 / klo 13:00-14:30 (7-10v.) ja 14:30-16:00 (yli 11v) / Tornionmäen koulu

Kurssin hinta on 35€/ osallistuja.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea.

 

Kurssi tulee olla maksettuna ennen kurssille osallistumista. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset on tehtävä viimeistään yksi vuorokausi ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa kurssin hinta veloitetaan ilmoittautuneelta.

Tietoa lajista:
Parkour on 1980-luvulla Ranskassa, Pariisin esikaupungeissa kehitelty liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkourissa pyritään hyödyntämään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita nopeaan ja katkeamattoman sulavaan liikkeeseen. Parkouraaja voi liikkumisessaan käyttää ”ponnahduslautoinaan” monenlaisia ihmisen tai luonnon muovaamia asioita, kuten kaiteita, seiniä, puita, kiviä, patsaita ja lyhtypylväitä.

Parkouriin kuuluu erilaisia alkuperäisiä tai muista lajeista lainattuja liikkeitä, kuten hyppyjä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia ja seinäponnistuksia. Laji vaatii tekniikkaa, tasapainoa, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Parkourille on ominaista yhteisöllisyys, ja sitä harrastetaan usein ryhmissä. Varusteeksi riittää usein kengät, joissa on riittävä pito.

Poista

Osallistuja(t): *

Kuvauslupa *

Tämä kysely koskee Tempo ry:n alle 18-vuotiaan jäsenen valokuvan tai videon käyttöä seuramme viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivuilla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

Lupa / kielto on voimassa, kunnes lapsi ei enää ole Tempo ry:n jäsen tai huoltaja sen erikseen peruu. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti Tempo ry:n toimistoon.

Vältämme lasten nimien julkaisua kuvien yhteydessä ja jos siihen on tarvetta, otamme yhteyttä huoltajaan.

Kuvissa lapsi esitetään aina myönteisessä valossa ja seuran arjelle merkittävissä tilanteissa, kuten harjoituksissa, kilpailuissa, näytöksissä tai muissa seuran tapahtumissa.

Huoltaja vastaa kysymyksiin valitsemalla vaihtoehdon KYLLÄ tai EI.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Lisätiedot

Lisätiedot

Ryhmä

7-10 vuotiaat, yli 11 vuotiaat