Parkour-kurssi Kouvolassa

59.00

Parkour viikonloppukurssi järjestetään 20.10. – 21.10.2018 Kouvolassa. Kurssi on kaksipäiväinen (la-su) ja se sisältää ulko- sekä sisäharjoittelua. Harjoittelu tapahtuu kahdessa ikäryhmässä. Kurssin ohjaajat ovat koulutettuja Parkour-ohjaajia Lahden Parkour Akatemiasta. Kurssin tarkempi sisältö sekä paikka ilmoitetaan lähempänä kurssia kaikille ilmoittautuneille. Mikäli kurssi täyttyy voi mahdollisille peruutuspaikoille ilmoittautua toimisto@liikuntaseuratempo.fi.

Aikataulu:
LA 20.10. klo 12:30 – 15:30
SU 21.10. klo 11:00 – 14:00

Kurssi tulee olla maksettuna ennen kurssille osallistumista. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset on tehtävä viimeistään yksi vuorokausi ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa kurssin hinta veloitetaan ilmoittautuneelta.

Tietoa lajista:
Parkour on 1980-luvulla Ranskassa, Pariisin esikaupungeissa kehitelty liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkourissa pyritään hyödyntämään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita nopeaan ja katkeamattoman sulavaan liikkeeseen. Parkouraaja voi liikkumisessaan käyttää ”ponnahduslautoinaan” monenlaisia ihmisen tai luonnon muovaamia asioita, kuten kaiteita, seiniä, puita, kiviä, patsaita ja lyhtypylväitä.

Parkouriin kuuluu erilaisia alkuperäisiä tai muista lajeista lainattuja liikkeitä, kuten hyppyjä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia ja seinäponnistuksia. Laji vaatii tekniikkaa, tasapainoa, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Parkourille on ominaista yhteisöllisyys, ja sitä harrastetaan usein ryhmissä. Varusteeksi riittää usein kengät, joissa on riittävä pito.

Poista

Osallistuja(t) *

Kirjoita tähän kurssille osallistujien nimi / nimet

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Lisätiedot

Lisätiedot

Ryhmä

13 ja vanhemmat, 7-12 vuotiaat