Parkour-kurssi Kouvolassa – Kesä 2019_Loppuunmyyty, ei ilmoittautumisia!

60.00

KURSSI ON TÄYNNÄ! Suuren kysynnän vuoksi emme enää ota vastaan jonottajia.

Tempo järjestää yhteistyössä Kotkan Parkourliikkeen kanssa kerran viikossa tekemistä parkourin merkeissä. Kurssi on tarkoitettu sekä tytöille että pojille. Aiempaa lajituntemusta ei tarvita, vaan tunti sopii kaikenlaisille liikkujille.

Aika: Keskiviikkoisin 5.6.-28.8.2019

Klo: 17-19 (harjoituskerran kesto ja ryhmäjako muotoutuu osallistujamäärän mukaan ja ryhmäjako tehdään ensimmäisellä harjoituskerralla).

Paikka: Tornionmäen koulu / vaihtuva paikka ulkona
Hinta: 60€/hlö, 1-2h/vko

Kurssin tarkempi sisältö sekä paikka ilmoitetaan lähempänä kurssia kaikille ilmoittautuneille.

Kurssi tulee olla maksettuna ennen kurssille osallistumista. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset on tehtävä viimeistään yksi vuorokausi ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa kurssin hinta veloitetaan ilmoittautuneelta.

Tietoa lajista:
Parkour on 1980-luvulla Ranskassa, Pariisin esikaupungeissa kehitelty liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkourissa pyritään hyödyntämään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita nopeaan ja katkeamattoman sulavaan liikkeeseen. Parkouraaja voi liikkumisessaan käyttää ”ponnahduslautoinaan” monenlaisia ihmisen tai luonnon muovaamia asioita, kuten kaiteita, seiniä, puita, kiviä, patsaita ja lyhtypylväitä.

Parkouriin kuuluu erilaisia alkuperäisiä tai muista lajeista lainattuja liikkeitä, kuten hyppyjä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia ja seinäponnistuksia. Laji vaatii tekniikkaa, tasapainoa, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Parkourille on ominaista yhteisöllisyys, ja sitä harrastetaan usein ryhmissä. Varusteeksi riittää usein kengät, joissa on riittävä pito.

2 varastossa

Osallistuja(t) *

Kirjoita tähän kurssille osallistujien nimi / nimet

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Lisätiedot

Lisätiedot

Ryhmä

KE 17-18, KE 18-19