Iloista liikkumista

Lapsille ja nuorille

Löydät lasten ryhmien tuntikuvaukset  sivun alareunasta!

Tervetuloa Tempon lasten ja nuorten tunneille!

Seuran tunnit ovat laadukkaita ja monipuolisia ja niitä vetävät koulutetut ammattilaiset/ammattimaiset ohjaajat. Tuntiselostuksista löydät kuvaukset tuntien sisällöistä. Osa tunneistamme on vain tytöille, osa pojille ja osa on sekaryhmiä. Kaikilla pienten lasten (alle 7 v. ) tunneilla sekä useimmilla akrobatia- ja telinevoimistelutunneilla on vastuuohjaajan lisäksi apuohjaaja.

Pidätämme oikeuden lakkauttaa tunnin, mikäli ryhmässä on alle kuusi osallistujaa. Muutokset viikko-ohjelmaan kauden aikana ovat mahdollisia.

Seura ei korvaa yksittäisiä, seurasta johtumattomia liikuntasalien peruutuskertoja!

Jäsenet eivät ole vakuutettuja seuran kautta, joten huolehdithan lastesi vakuutusturvasta.

Lasten viikko-ohjelma kaudelle 2023-2024 julkaistaan kesä-heinäkuun vaihteessa, uusien harrastajien ilmoittautuminen alkaa 31.7. klo 8.00!

Aikatauluihin tulevista muutoksista tiedotamme ryhmän WhatsApp-kanavassa ja kotisivujemme etusivulla.

Käytännön ohjeita vanhemmille

Syyskausi 2023 alkaa21.8. ja päättyy 10.12.2023


Syyskauden harrastajat siirretään automaattisesti kevätkaudelle. Jos huollettavasi ei jatka kevätkaudelle, ilmoita asiasta toimistolle viimeistään 15.12.2023, muutoin perimme kevätkauden maksun täysimääräisenä. Uusien harrastajien ilmoittautuminen lasten ja nuorten ryhmiin alkaa 31.7.2023 klo 8.00.

 

Ilmoittautuminen ryhmään
Ilmoittautuminen harrastusryhmään tapahtuu Hoika-jäsenrekisterijärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen – Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo ry (liikuntaseuratempo.fi)

Keväällä harrastaneille annetaan ennakkoilmoittautumismahdollisuus syyskaudelle. Ilmoittautumisajankohdasta tiedotetaan erikseen sähköpostitse. Syyskaudella aloittaneet harrastajat siirtyvät automaattisesti kevätkaudelle, jos paikan peruuttamista ei ole tehty erikseen ilmoitettavana ajankohtana (joulukuussa). Kevätkauden ilmoittautuminen koskee ainoastaan uusia harrastajia ja ryhmien vaihtoa. Uudet harrastajat ilmoittautuvat aina alkeisryhmiin, joista siirrytään edistyneempien ryhmiin ohjaajan suosituksesta.

Osallistuminen
Tunneille voi osallistua ainoastaan ryhmään ilmoittautuneet (lapsi, nuori tai perhe). Ryhmän/tunnin ohjaajalla on lista osallistujista. Harjoituksiin ei ole osallistumisoikeutta, jos edellisen kauden (syys- tai kevätkausi) harrastusmaksu on maksamatta. Tarkistathan siis ennen kauden alkua laskujen maksutilanteen Hoikan omista tiedoista.

Lapsella tulee olla tunnilla sisäliikuntaan soveltuvat varusteet. Lasten tunneilla ollaan joko avojaloin tai jumppatossuissa (ei kengissä). Halutessasi voit pakata mukaan myös nimikoidun juomapullon.

Jos lapsellasi on jokin erityisen tuen tarve (esim. astma, ADHD, diabetes), on siitä tärkeää kertoa ohjaajalle. Kerro tarvittaessa myös sairauksiin liittyvistä toimintaohjeista tai muista lasta koskevista huomioitavista seikoista.

Huomioi, että lapsi ei ole vakuutettu seuramme puolesta.

Tuo lapsesi ajoissa tunnille, muista myös pienimpien harrastajien vessakäynti ennen tuntia. Kauden alussa pyydämme pienimpien lasten saattajaa odottamaan liikuntatilan ulkopuolella. Jos lapselle tulee jokin hätä uudessa tilanteessa/ryhmässä, niin tuttu henkilö on tarvittaessa tukena.

Ohjaajamme ovat toimittaneet lain vaatiman rikosrekisteriotteen (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä). Ohjaajamme ovat koulutettuja.

Laskutus
Lasten ja nuorten jäsen- ja harrastusmaksut laskutetaan harrastuskauden alussa. Jäsenmaksu laskutetaan vain kerran toimintavuoden (heinäkuu-kesäkuu) aikana. Mikäli kauden ensimmäinen viikon jälkeen lapsesi ei halua jatkaa ryhmässä, huoltajan tulee ilmoittaa lopettamisesta ohjaajalle tai toimistoon ja poistaa ilmoittautuminen Hoika-järjestelmästä viikon kuluessa käynnistä.  Mikäli paikkaa ei peruta viikon sisällä ensimmäisestä harrastuskerrasta, veloitetaan  se täysimääräisesti. Kesken kauden aloittavilla ”tutustumiskerraksi” lasketaan ensimmäinen kerta, kun lapsi osallistuu ryhmän harjoituksiin. Kun ryhmä on laskutettu, ei omatoiminen poistuminen ole enää mahdollista.

Vähävaraisten perheiden harrastustuki
Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö myönsi Kouvolan kaupungille erityisapurahaa vuodelle 2023 vähävaraisten perheiden 7-15 -vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan harrastamisen tukemiseen. Kaupunki jakaa avustussumman edelleen kohdeavustuksina liikuntaseuroille. Tuella voidaan rahoittaa puolet lapsen harrastusmaksusta (kausimaksusta).  Lisätietoja

Toissijainen ryhmä
Lapsi voi ilmoittautua useampaan eri ryhmään. Toisesta ryhmästä saa 20 euron alennuksen valitsemalla Hoika-jäsenrekisterijärjestelmässä varsinaisten harrastusryhmien lisäksi ”ryhmän” Lapsiryhmien alennus kahdessa ryhmässä harrastaville.”

Ryhmän vaihto
Ryhmää voi vaihtaa kesken kauden ilmoittautumalla uuteen ryhmään (jonoon, jos vapaita paikkoja ei ilmoittautumishetkellä ole). Kannattaa odottaa vahvistus uuteen ryhmään pääsystä (jos jonopaikalla) ennen aikaisemman ryhmän paikan peruuttamista. Erihintaisten ryhmien osalta perimme maksun erotuksen huomioiden vaihtoon mennessä kulunut kausi. Suosittelemme vahvasti, että vaihdot tehdään joulu- / kesätauolla, ei kesken syys- tai kevätkauden. Näin ryhmän dynamiikka ja taso ei muutu yllättäen kesken kauden.

Harrastuksen lopettaminen
Jos lapsi haluaa lopettaa harrastuksen kesken kauden,  asiasta tulee ilmoittaa ryhmän ohjaajalle ja toimistoon (toimisto(@)liikuntaseuratempo.fi).  Harrastusmaksua ei makseta takaisin (kts. myös kohta Laskutus).

Voimistelijan polku

Kaaviosta voi tutkia etenemisvaihtoehtoja harrastuksessa.

Voimistelukoulu

Kaikki Tempon alle 12-vuotiaiden lasten ryhmät kuuluvat Voimisteluliiton  Voimistelukoulu-konseptin alle. Konsepti sitouttaa meidät:

 • Tarjoamaan laadukasta lasten voimistelua
 • Huolehtimaan ohjaajiemme koulutuksesta
 • Painottamaan ohjauksessa lasten perusliikuntataitoja ja voimistelun alkeita

Tempo on lasten- ja nuorten Tähtiseura!

Tuntikuvaukset

Alkeisvoimistelu

Tempolla alkeisvoimistelua pääsee harrastamaan seuraavissa ryhmissä: Telmis (useita saman tasoisia ryhmiä), Temppukoulu (useita saman tasoisia ryhmiä) ja Perheliikunta.

Alkeisvoimistelussa keskiössä on lapsen kehityksen mukaisten perusliikuntataitojen vahvistaminen, perusvoimistelutaitojen harjoittelu, uuteen ympäristöön ja ryhmässä toimimiseen tutustuminen ja liikunnan riemun löytyminen.

 1. Perheliikunta: alle kouluikäiset 1-4 lasta ja 1-2 aikuista

  Perheliikunta-tunnilla perheen lapsi/lapset pääsevät viettämään liikunnallista tuokiota yhdessä vanhemman, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Oma aikuinen auttaa ja ohjaa lasta tunnin ohjaajan ohjeiden perusteella. Lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia välineitä, temppuja, oman kehonsa hallintaa, musiikkiliikuntaa ja ryhmässä toimimista oman tutun ja turvallisen aikuisen tukemana. Tunti on aikuiselle matalan kynnyksen tunti liikunnan maailmaan, keskiössä lapsen ja perheen liikunnan ilo. Tunneilla leikitään, pelataan, temppuillaan ja hassutellaan ohjaajan antamien ohjeiden mukaisesti ja eri-ikäisten lasten taidot huomioiden perusliikuntataitoja kehittäen.

   

  Harjoitukset 1 x 60 min  /viikko

  Kevätkausi 23 Hinta: 70€/perhe 

 2. Telmis 3-4v.

  Monipuolista tutustumista liikuntaan ja voimisteluun. Temppuilun, telmimisen, leikin, pelien ja satujen avulla lasten kehonhallinta kehittyy ja mieli virkistyy. Luvassa leikkejä, temppuratoja, kiipeilyä sekä musiikkiliikuntaa. Lapsi oppii ryhmässä olemista ja ohjeiden kuuntelua sekä pääsee nauttimaan liikunnasta toisten ikäistensä seurassa. Useita samansisältöisiä ryhmiä eri puolilla Kouvolaa, voit valita haluamasi sijainnin.

   

  Harjoitukset 1 x 45 min /viikko , harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

  Kevätkausi 23 Hinta: 80€/osallistuja  

 3. Temppukoulu 5-6v.

  Temppukoulussa temppuillaan vauhdikkaasti ja leikitään hauskoja leikkejä. Tutustutaan mm. eri telineisiin, sirkustellaan ja kokeillaan akrobatiaa sekä harjaannutaan perusliikunta- ja perusvoimistelutaidoissa pienten harjoitteiden parissa. Temppukoulu toimii valmistavana ryhmänä erityisesti teline- tai akrobatiavoimisteluun, mutta siitä voi siirtyä myös tanssilliseen voimisteluun.

  Useita samansisältöisiä ryhmiä eri puolilla Kouvolaa, voit valita haluamasi sijainnin.

   

  Harjoitukset 1 x 45 min /viikko , harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

  Kevätkausi 23 Hinta: 80€/osallistuja  

  Monipuolisesti kouluikäisille

  Useasta lajista kiinnostuneille tai toista harrastusta tukemaan sopivat, monipuoliset treenimme kouluikäisille lapsille.

  1. MixTreeni 7v.->

   Mix treeni on tarkoitettu niille voimistelusta kiinnostuneille 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat harrastaa useita eri voimistelulajeja. Tunneilla on vaihtuva ohjaaja ja niillä harjoitellaan monipuolisesti eri voimistelulajien perustekniikoita; telinevoimistelua, akrobatiavoimistelua ja musiikkiliikuntaa tanssin ja tanssillisen voimistelun muodossa. Tunneilla keskiössä eivät ole loppuun saakka hiotut nilkkojen ja polvien ojennukset, vaan monipuolisuus ja liikunnan ilo. 

    

   Harjoitukset 1 x 60 min /viikko

   Kevätkausi 2023 Hinta: 80€/osallistuja  

  2. Yleistaitotreenit 7v.->

   Yleistaitotreenit on tarkoitettu kaikkien voimistelulajien kouluikäisille (7-18 v) harrastajille, jotka haluavat kehittää liikkuvuutta, voimaa, koordinaatiota ja kehonhallintaa oman lajitreenin lisäksi. Tunneille osallistuakseen täytyy olla motivoitunut harjoittelemaan kaikkia edellä mainittuja ominaisuuksia. Tunneilla on vaihtuva ohjaaja ja kullakin kerralla keskitytään erityisesti johonkin fyysiseen ominaisuuteen. Tunneille voivat osallistua myös muiden lajien harrastajat kertamaksulla tai 15 kerran kortilla.

    

   Harjoitukset 1 x 60 min /viikko

   Kevätkausi 2023 Hinta: 80€/osallistuja jos osallistut kaikille kerroille, satunnaisesti voit käydä kertamaksulla tai 15 kerran kortilla. Muussa Tempon ryhmässä harrastaville hinta 60€/osallistuja.

  Tanssillinen voimistelu (Tanvo)

  Tanssillisen voimistelun ydin on virtaavan liikkeen yhdistäminen musiikkiin. Ilmaisun lisäksi rytmisyys, luovuus ja esteettisyys ovat lajin ominaispiirteitä. Lasten tanssillisen voimistelun ryhmissä harjoitellaan perusvoimistelutekniikkaa sekä liikkeen yhdistämistä musiikkiin. Lisäksi harjoitellaan kehon hallintaa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja ilmaisua erilaisten leikkien avulla. Tanssillisessa voimistelussa harjoitellaan ja esiinnytään ryhmänä. Tanssillisen voimistelun ryhmät on jaettu Tempossa ikä- ja taitotason mukaisiin ryhmiin.

  1. TanVo Pikku-Prinsessat 3-4 v.

   Ryhmä on tarkoitettu voimistelua aloittaville, pienimmille tytöille, jotka nauttivat musiikista ja tanssista. Tunneilla harjoitellaan perusvoimistelutaitoja sekä liikkumista ryhmässä ikätason mukaisesti leikin ja mielikuvituksen siivittäminä.

    

   Harjoitukset 1 x 45 min /viikko , harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

   Kevätkausi 2023 Hinta: 80€/osallistuja  

  2. TanVo Prinsessat (alkeet) 5-6 v.

   Ryhmä on tarkoitettu hieman isommille voimistelua aloittaville tytöille, jotka nauttivat musiikista ja tanssista. Tunneilla harjoitellaan perusvoimistelutaitoja sekä liikkumista ryhmässä ikätason mukaisesti leikin ja mielikuvituksen siivittäminä.

    

   Harjoitukset 1 x 45 min /viikko , harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

   Kevätkausi 2023 Hinta: 80€/osallistuja  

  3. TanVo Alkeet ja alkeisjatko 7v.->

   Ryhmä on tarkoitettu kouluikäisille tanssillisen voimistelun aloittelijoille sekä sellaisille lajia jo aiemmin harrastaneille, joiden perusvoimistelutaitoja lisätään ennen siirtymistä harrastajiin / harrastekilparyhmään. Ryhmään ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat.

    

   Harjoitukset 1 x 60 min /viikko

   Kevätkausi 2023 Hinta: 80€/osallistuja  

  4. TanVo Harrastajat 9v.->

   Ryhmä on tarkoitettu 9 vuotta täyttäneille, vähintään vuoden tanssillista voimistelua tai muuta vastaavia ominaisuuksia kehittävää lajia harrastaneille. Ryhmään ilmoittautujilla tulisi olla jo melko hyvät perusvoimistelutaidot. Ryhmään ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat.

    

   Harjoitukset 1 x 60 min /viikko

   Kevätkausi 2023 Hinta: 80€/osallistuja  

  5. TanVo Harraste-kilparyhmä 8v.->

   Ryhmä on tarkoitettu hyvät perusvoimistelutaidot omaaville, 8 vuotta täyttäneille harrastajille, jotka ovat motivoituneita harjoittelemaan hieman tavoitteellisemmin. Ryhmän tavoitteena on osallistua ainakin Voimisteluliiton Stara-tapahtumaan ja mahdollisesti myös Tanssillisen voimistelun Cup-kilpailuihin sekä suorittaa tanssillisen voimistelun pronssimerkki. Ryhmään siirrytään ohjaajan suosituksesta.

   Lisätietoja antaa Kaisa Niilo-Rämä kaisa.niilorama@gmail.com

    

   Harjoitukset 2 x 60 min /viikko

   Kevätkausi 2023 Hinta: 120€/osallistuja  

  Akrobatiavoimistelu (Akro)

  Akrobatiavoimistelu on näyttävä ja innostava voimistelulaji, joka koostuu erilaisista nostoista, heitoista, kiinniotoista ja yksilöliikkeistä. Akrobatiavoimistelu kehittää vartalon hallintaa, lihasvoimaa, liikkuvuutta, ketteryyttä sekä tasapaino- ja koordinaatiokykyä.

  Lajissa kilpaillaan akrobatiavoimistelun kilpajärjestelmän mukaisissa tasoluokissa kokoonpanoina (pari, trio, nelikko) sekä yksilöinä akropuilla.

  Lisätietoja oikean ryhmän valinnasta antaa akrobatiavoimistelun harrastekilpa- ja kilparyhmän valmentaja valmentaja.kati@gmail.com

  1. Akro Aloittelijat 6-8v

   Akrobatiavoimistelun harrasteryhmässä harjoitellaan akrobatiaa monipuolisesti sekä pareina, ryhminä että yksilöinä.

   Aloittelijaryhmiin ovat tervetulleita kaikki 6 vuotta täyttäneet, akrobatiasta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Lajitaustaa ei vaadita.

    

   Harjoitukset 1 x 60 min /viikko, harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

   Kevätkausi 2023 Hinta: 95€/osallistuja  

  2. Akro Aloittelijat 9v.->

   Akrobatiavoimistelun harrasteryhmässä harjoitellaan akrobatiaa monipuolisesti sekä pareina, ryhminä että yksilöinä.

   Aloittelijaryhmiin ovat tervetulleita kaikki 9 vuotta täyttäneet, akrobatiasta kiinnostuneet tytöt ja pojat . Lajitaustaa ei vaadita.

    

   Harjoitukset 1 x 60 min /viikko , harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

   Kevätkausi 2023 Hinta: 95€/osallistuja  

  3. Akro Harrastajat 7v ->

   Ryhmä on tarkoitettu 7 vuotta täyttäneille tytöille, jotka haluavat harrastaa akrobatiaa, mutta kilpailu ei kiinnosta.

   Ryhmään voi tulla uutena voimistelijana, jos osaa perusvoimistelutaidot ja ohjaaja katsoo, että voimistelijalla on riittävät taidot ryhmään.

   Lisätietoja antaa valmentaja.kati@gmail.com

    

   Harjoitukset 1 x 60 min /viikko , harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

   Kevätkausi 2023 Hinta: 95€/osallistuja  

  4. Akro Kilparyhmä 2 6v.->

   Kilparyhmä 2:n voimistelijat harjoittelevat tavoitteellisesti ja osallistuvat 1- ja 2- luokan kilpailuihin.

   Kilparyhmään siirrytään valmentajan suosituksesta harraste- tai aloittelijaryhmistä voimistelijan taitojen kehittyessä.

   Lisätietoja antaa valmentaja.kati@gmail.com

    

   Harjoitukset 2 x 90 min /viikko , harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

   Kevätkausi 2023 Hinta: 180€/osallistuja  

  5. Akro Kilparyhmä 1 7v.->

   Kilparyhmän voimistelijat harjoittelevat tavoitteellisesti 4x/vko ja kilpailevat luokissa 3-5 sekä tavoittelevat kansallista menestystä.

   Kilparyhmään siirrytään muista akrobatiaryhmistä valmentajan suosituksesta.

   Kilparyhmän voimistelijat ovat suorittaneet vähintään akrobatiavoimistelun pronssimerkin.

   Lisätietoja antaa kilparyhmän valmentaja valmentaja.kati@gmail.com

    

   Harjoitukset 4 x 60-120 min /viikko

   Kevätkausi 2023 Hinta:300€/osallistuja  

  Telinevoimistelu

  Telinevoimistelu on monipuolinen yksilölaji ja se sopii kaiken ikäisille voimistelijoille. Harjoittelu kehittää kehonhallintaa, voimaa, koordinaatiota sekä liikkuvuutta.

  Naisten telinevoimistelun telineitä ovat permanto, rekki/nojapuut, puomi ja hyppy. Telinevoimistelussa kilpaillaan yksilöinä edellä mainituilla telineillä.

  Tempossa on useita eri tasoryhmiä vasta-alkajista kisoihin tähtäävään harrastekilparyhmään.

  Lisätietoja oikean ryhmän valinnasta antaa ohjaajavastaava valmentaja.kati@gmail.com tai Tempon toimisto

  1. Ninjakoulu pojille 7v.->

   Ninjakoulussa harjoitellaan liikunnan perustaitoja yhdistettynä ninjateemaan. Tunneilla käytetään leikkiä liikunnan tukena ja tehdään ninjatemppuja, -voltteja ja -hyppyjä. Tunti yhdistää parkouria sekä telinevoimistelua ja se on tarkoitettu 7 vuotta täyttäneille pojille.

    

   Harjoitukset 1 x 60 min /viikko , harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

   Kevätkausi 2023 Hinta: 95€/osallistuja  

  2. Teline Aloittelijat 6-8v ja Aloittelijat 9v->

   Ryhmät ovat tarkoitettu 6 vuotta täyttäneille, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet telinevoimistelua tai ovat harrastaneet voimistelua temppukoulussa. Ryhmät ovat tarkoitettu myös niille aiemmin telinevoimistelun Aloittelijat-ryhmässä mukana olleille, joiden voimistelun taitotaso ei ole vielä riittävä seuraavaan tasoryhmään. 

    

   Harjoitukset 1 x 60 min /viikko, harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

   Kevätkausi 2023 Hinta: 95€/osallistuja  

  3. Teline Harrastajat 6-8v ja Harrastajat 9v->

   Ryhmät ovat tarkoitettu 6 vuotta täyttäneille tytöille, jotka ovat harrastaneet telinevoimistelua vähintään vuoden ja joiden taitotaso on ohjaajan mielestä ryhmään riittävä. Ryhmät ovat myös tarkoitettu jo aiemmin Harrastajat-ryhmässä harjoitelleille voimistelijoille, joiden taitotaso ei ole vielä riittävä seuraavaan taitotasoryhmään (Edistyneet).

   Ryhmään voi tulla uutena voimistelijana, jos osaa perusvoimistelutaidot ja ohjaaja katsoo, että voimistelijalla on riittävät taidot ryhmään.

    

   Harjoitukset 1x 60 min /viikko, harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

   Kevätkausi 2023 Hinta: 95€/osallistuja  

  4. Teline Edistyneet 9v->

   Ryhmä on tarkoitettu 9 vuotta täyttäneille, jotka ovat harjoitelleet telinevoimistelua vähintään kaksi vuotta sekä omaavat ohjaajan mielestä riittävät taidot ryhmään.

   Ryhmään voi tulla uutena voimistelijana, jos osaa perustelinevoimistelutaidot, on harjoitellut toista voimistelulajija tai ohjaaja katsoo, että voimistelijalla on muuten riittävät taidot ryhmään. 

    

   Harjoitukset 1x 60 min /viikko , harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

   Kevätkausi 2023 Hinta: 95€/osallistuja  

  5. Teline Kilparyhmä 7v.->

   Kilparyhmän voimistelijat osaavat jo telinevoimistelun perustaidot ja ovat motivoituneita tavoitteellisempaan harjoitteluun.

   Heillä on mahdollisuus osallistua Voimisteluliiton stara-kilpailuihin sekä suorittaa telinevoimistelun merkkisuorituksia. 

   Kilparyhmään siirrytään Harrastajat- ja Edistyneet -ryhmistä valmentajan suosituksesta voimistelijan taitojen kehittyessä.

    

   Harjoitukset 2 x 90 min /viikko , harjoituksissa ohjaaja+ apuohjaaja

   Kevätkausi 2023 Hinta: 180€/osallistuja