Kesäkausi 2018


Tempon Omat polut -hanke

Tempon Omat polut -hanke passiivisille ja vähän liikkuville työikäisille yhteistyössä KKI -ohjelman kanssa
Tavoitteemme on antaa kokemus liikkumisesta mielekkäästi ja pakottamatta, ja samalla herätellä osallistuja havainnoimaan ympäristöään uusin silmin. Liikkuminen ja kuntoilu Kouvolan keskusta-alueen luontopoluilla ja muilla reiteillä on helppoa ja mukavaa ohjaajan ja muiden tsemppareiden kanssa. Teemme yhteistyötä paikallisten terveysliikuntaa tarjoavien yhdistysten kanssa jotka mahdollistavat myös erilaisia lajikokeiluja kuten polkulenkkeilyä ja suunnistusta. Mukaasi et tarvitse muuta kuin kokeilevan mielen ja asianmukaiset vaatteet. Peruskuntoa ei tarvita, vaan nyt sitä lähdetään vasta luomaan.

Olet tervetullut mukaan joukkoon jos olet:
– Työssä käyvä/ työikäinen/ äitiyslomalainen/ kuntoutuja
– Iältäsi 25-55 vuotias
– Valmis sitoutumaan ohjattuun ja omatoimiseen liikkumiseen touko-syyskuun ajaksi
kaksi kertaa viikossa.

Hinta koko ajalta on vain 10 euroa.

Aloitus torstaina 17.5.2018 klo 17 Tempon toimistolla, jolloin tutustumme ja käymme läpi tulevaa ohjelmaa. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Tempon toimisto / Janika
toimisto@liikuntaseuratempo.fi
Puh: 0405018279

Tempo Street Workout

MIKÄ ON TEMPO STREET WORKOUT?
Tempo Street Workoutin ideana on kehonpainoharjoittelu (lihaskuntoharjoittelu ilman painoja) ulkona yhdistettynä erilaisiin aerobista kuntoa kehittäviin harjoitteisiin ylämäkijuoksu, rantavesijuoksu ja leikkejä kuten hippa mukaan lukien. Kehonpainoharjoittelua voidaan tehdä lähestulkoon missä tahansa ympäristössä ja ideana onkin, että jokainen treeni järjestetään eri paikassa. Apuvälineinä voidaan käyttää muita treenaajia, kadunkalusteita kuten kaiteita ja penkkejä sekä tietysti valmiita kuntoiluvälineitä. Koulutettu ohjaajamme takaa treenikertojen (1 krt/vko) haasteellisuuden ja tsemppaa osallistujia yhdessä muiden treenaajien kanssa.

MILLOIN?
Street Workout alkaa ke 2.5.2018. Street Workout keskiviikkoisin klo 18-19. Olethan paikalla hyvissä ajoin!

MITEN VOIN OSALLISTUA?
Osallistuminen on äärimmäisen yksinkertaista. Saavut vain paikalle. Voit osallistua kesän aikana juuri niihin treeneihin mihin haluat. Treenipaikka ja -teema sekä muut treenikertaan liittyvät tiedot ilmoitetaan aina edellisenä sunnuntaina nettisivuillamme sekä Facebookissa.

PALJONKO OSALLISTUMINEN MAKSAA?
Maksu on vapaaehtoinen

Jooga

3.5 alkaen torstaisin tarjoamme ensin Yin-joogaa Yhteiskoulun valkoisen talon liikuntasalissa klo 18:00-19:30
Hinta 25 € / 5 krt tai kertamaksulla 6 € / krt). Varaathan tasarahan mukaan.

7.6 alkaen siirrymme torstaisin klo 18:00-19:00 Salpapuistoon (Salpausselänkatu 39) joogaamaan ”maksa mitä jaksa” periaatteella.

Dance Flow intensiivikurssi

5-6.5 järjestämme Dance Flow- intensiivikurssin Kouvola-talon tanssisalissa la ja su klo 13-14.30.

Dance Flow on tanssillinen liikuntamuoto, joka ammentaa monista tanssin eri tyylilajejeista mm. nykytanssista ja jazztanssista ym. lajeista pehmeällä, kehoystävällisellä tavalla. Dance Flow perustuu liiketoistoon, eikä vaikeita koreografioita ole. Osallistumismaksu on 25€/ kurssi.

Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivuiltamme ennakkoon. Minimiosallistujamäärä kurssille on 6 henkilöä.

PK-lehden puistojumppa 2018

14.5. alkaen maanantai-iltaisin jatkuu perinteinen ilmainen PK-lehden puistojumppa Urheilupuiston nurmikolla klo 18.30-19.15.