Blog

maaliskuu 19, 2018

Jäsentiedote kevät / 2018


KEVÄINEN TERVEHDYS SINULLE TEMPON JÄSEN!
Maaliskuu on koittanut ja Tempon kevätkausi alkaa olla puolivälissä. Toivottavasti olemme pystyneet tarjoamaan monipuolisen kattauksen liikuntaa teille jäsenille talven aikana. Tässä kirjeessä on tietoa loppukauden tapahtumista, vuodenvaihteen jäsenkyselyn tuloksista sekä Tempon kesätarjonnasta.

Tekemäämme jäsenkyselyyn vastasi 113 henkilöä, joka oli ilahduttavan paljon. Kyselyn kautta saimme tärkeää tietoa siitä, miten voimme jatkossa parantaa toimintaamme. Kyselyn antina lisäämme nettisivuillemme kohdan UKK eli usein kysytyt kysymykset, josta kannattaa käydä katsomassa vastauksia mahdollisesti itseäsikin askarruttaviin kysymyksiin.

KEVÄTNÄYTÖS 2018
Kevätkausi jatkuu huhtikuun loppuun saakka ja sen päättää perinteinen kevätnäytös, joka tänä vuonna kulkee teemalla Kevätkarnevaali. Näytös järjestetään Kuusankoskitalolla sunnuntaina 29.4. klo 15.00. Lasten ryhmien ohjaajat tiedottavat omia ryhmiään näytöksen osalta, kenraaliharjoitukset klo 9-11.

Liput ennakkoon 29.4. klo 9-11 tai ovelta 1h ennen näytöksen alkua.

Liput:
5 € / hlö
15€ / perhe (2 aikuista + lapset)
(alle 4v ilmaiseksi)

Kesällä Tempo järjestää aiempia vuosia enemmän tunteja!

Kahvakuulatunnit jatkuvat tiistaisin toukokuun ajan (ei vapunpäivänä 1.5.) ja niihin voit ostaa oman kortin verkkokaupasta tai toimistolta (20 € / 4 krt) tai maksaa kertamaksulla (6 € / krt).

STREET WORKOUT
2.5 alkaen Keskiviikkoisin pääsette treenaamaan taas Street Workoutin parissa ympäri kaupunkia klo 18-19 ”maksa mitä jaksat” periaatteella.

JOOGA
3.5 alkaen torstaisin tarjoamme ensin Yin-joogaa sisätiloissa klo 18:00-19:30
(paikka vielä avoin, 25 € / 5 krt tai kertamaksulla 6 € / krt). 7.6 alkaen siirrymme torstaisin klo 18:00-19:00 puistoon joogaamaan ”maksa mitä jaksa” periaatteella.

DANCE FLOW
5-6.5 järjestämme Dance Flow- intensiivikurssin Kouvola-talon tanssisalissa pe ja la klo 13-14.30. Dance Flow on tanssillinen liikuntamuoto, joka ammentaa monista tanssin eri tyylilajejeista mm. nykytanssista ja jazztanssista ym. lajeista pehmeällä, kehoystävällisellä tavalla. Dance Flow perustuu liiketoistoon, eikä vaikeita koreografioita ole. Osallistumismaksu on 25€/ kurssi. Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivuiltamme ennakkoon. Minimiosallistujamäärä kurssille on 6 henkilöä.

PK-LEHDEN PUISTOJUMPPA
14.5. alkaen maanantai-iltaisin jatkuu perinteinen ilmainen puistojumppa Urheilupuiston nurmikolla klo 18.30-19.15.

LAPSILLE
Lapsille ja heidän vanhemmilleenkin on luvassa kesäliikuntaa. Järjestämme Keskuspuiston Hamsta-puistossa eli leikkipaikalla perheliikuntatuokioita kesä-elokuussa yhteistyössä OP-Kymenlaakson ja Kouvolan kaupungin kanssa. Aamupäivien liikuntatuokioissa vierailee toisinaan myös Dinosaurus Kääkki sekä Henri tai Hanna Hippo. Lisätietoja tästä ja muistakin kesätunneista tulee huhti- toukokuun aikana nettisivuillemme kohtaan tuntitarjonta.

TYÖIKÄISILLE
Kevään aikana starttaa myös Omat polut- hanke vähän liikkuville työikäisille yhteistyössä Kouvolan kaupungin ja Kunnossa Kaiken Ikää-ohjelman kanssa. Tarjoamme liikkumista Kouvolan keskustan lähimaastossa ja kaupungin kuntopoluilla mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Tästä laitamme vielä lisätietoa nettisivuillemme. Tämä on hyvä keino haastaa vaikka oma työporukka liikkumaan yhdessä kerran viikossa! Sitoutumismaksu on 10€/ hlö koko kesältä.

GYMNAESTRADA
12 lapsen ja neljän aikuisen Tempolaisen voimistelijan kesä alkaa Gymnaestradassa Turussa 7.-10.6. Mukaan on lähdössä myös joukko huoltajia sekä tietysti kannustusjoukkoja. Tempolaiset esiintyvät tapahtuman päätösjuhlan kenttänäytöksissä Valon leikki ja Elämän voima ohjelmissa. Tapahtumassa on tarjolla paljon liikunnallisia aktiviteetteja ja esityksiä myös ”turisteille”. Kannattaakin siis suunnata Turkuun kesäloman aloittajiksi ja tulla mukaan kokemaan voimistelun ilo yli 9000 muun kanssa! Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta www.gymnaestrada.fi.
Seuran kevätkokous pidetään seuran toimistolla 21.5.2018 klo 18:00.

Jos toiminnan kehittäminen kiinnostaa, niin otathan yhteyttä toimisto@liikuntaseuratempo.fi. Otamme mielellämme vahvistusta hallitukseen. Myös talkoolaisia tarvitaan aina, joten ilmoitathan itsesi vapaaehtoiseksi, jos pariksi tunniksi kerrallaan sitoutuminen on enemmän sinun juttusi.

Riemukasta kevään odotusta jokaiselle ja seuratkaahan nettisivujamme tai facebookia kevään ja kesän tapahtumista ja aikatauluista!


Tiedotteet