Iloista liikkumista

ILMOITTAUTUMINEN LASTEN RYHMIIN ALKAA MAANANTAINA 11.8.2017

ILMOITTAUTUMINEN LASTEN RYHMIIN ALKAA PERJANTAINA 11.8.2017.

Olemme ottaneet palautteenne syyskaudelta huomioon lasten ja nuorten tuntien toteutuksissamme tavoitteenamme järjestää laadukkaampaa liikkumista lapsillenne!

Seuran tunnit ovat laadukkaita ja monipuolisia ja niitä vetävät koulutetut ammattilaiset/ammattimaiset ohjaajat. Tuntiselostuksista löydät kuvaukset tuntien sisällöistä. Osa tunneistamme on vain tytöille, osa pojille ja osa on sekaryhmiä. Kaikilla pienten lasten (alle 7v ) tunneilla on pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.

Pidätämme oikeuden lakkauttaa tunnin, mikäli kävijöitä on kahdella peräkkäisellä tunnilla 5 tai vähemmän. Muutokset viikko-ohjelmiin kauden aikana ovat mahdollisia.

Seura ei korvaa yksittäisiä siitä johtumattomia liikuntasalien peruutuskertoja!

Jäsenet eivät ole vakuutettuja seuran kautta, joten huolehdithan lastesi vakuutusturvasta.

Ohjeita ilmoittautumiseen

Erillistä ilmoittautumista ryhmiin ei ole käytössä, vaan ilmoittautuminen hoituu kausikortin oston yhteydessä tehtävällä tuntivalinnalla.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN
– ennakkoilmoittautuminen ei ole käytössä syyskaudella 2017

ILMOITTAUTUMINEN
– Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittautuminen alkaa perjantaina 11.8.2017 klo 9:00
– Lasten ja nuorten kortit tulee maksaa ennen osallistumista toiselle tunnille.

Kaikki kauppaan ja ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä/ongelmissa ota yhteyttä sähköpostitse: tempo@liikuntaseuratempo.fi

Osallistuminen
Tunneille voi osallistua ainoastaan kortinhaltija (pl. perheliikunta). Lapsille ja nuorille ei konkreettista korttia toimiteta, vaan ryhmän/tunnin ohjaajalla on lista osallistujista.

Tutustuminen
Kauden alussa on mahdollista tutustua ensimmäisen viikon ajan ryhmässä jonne on ilmoittautunut. Myös tutustuminen edellyttää kortin ostamisen verkkokaupastamme. Mikäli tutustumisen jälkeen lapsesi ei halua jatkaa ryhmässä, ilmoita siitä toimistolle niin vapautamme paikan seuraavalle halukkaalle ja mitätöimme laskunne.

Toissijainen ryhmä
Lapsi voi ilmoittautua ensisijaisesti vain yhteen ryhmään. Kauden alettua voit kysellä toimistolta vapaita paikkoja, jos lapsesi haluaisi käydä myös toisessa ryhmässä. Toisesta ryhmästä ei mene maksua, paitsi jos toissijainen ryhmä on telinevoimistelu, jolloin perimme tuntimaksujen erotuksen.

KEVÄÄN 2017 TUNTIKUVAUKSET

 1. Koko perhe liikkuu

  Koko perhe liikkuu -tunnilla ohjauksen pääpaino on vanhemmilla, isovanhemmilla tai muilla lapsen läheisillä aikuisilla, jotka haluavat viettää liikunnallisen tuokion yhdessä lasten kanssa. Lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia välineitä, temppuja, oman kehonsa hallintaa, musiikkiliikuntaa ja ryhmässä toimimista oman tutun ja turvallisen aikuisensa tukemana. Tunneilla leikitään, pelataan, temppuillaan ja hassutellaan ohjaajan antamien ohjeiden mukaisesti ja eri-ikäisten lasten taidot huomioiden.

  (perhe = aikuinen/aikuiset + 1-4 lasta iältään 2-7 -vuotta)

 2. Perheliikunta

  Perheliikuntatunnilla liikkuvat lasten ohella myös aikuiset. Lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia välineitä, temppuja, oman kehonsa hallintaa, musiikkiliikuntaa ja ryhmässä toimimista oman tutun ja turvallisen aikuisensa tukemana. Tunneilla kierretään temppurataa ja liikutaan teeman mukaisesti välineitä ja musiikkia hyödyntäen. Perheliikunnassa pääpaino on hauskanpidolla ja yhdessäololla!

  (aikuinen ja lapsi 1 – 3 v.) ja (aikuinen ja lapsi 4 – 6 v.)

 3. Miniäijät 3-4v

  Pienten poikien ikioma tunti; supersankarista merirosvoksi ja sitä kautta kaivinkoneeksi. Miniäijistä ei vauhtia puutu. Tunnilla temppuillaan, painitaan ja sallitusti riehutaan satuteeman siivittämänä. Tunti sopii erinomaisesti pojille, jotka tarvitsevat kunnon vauhtia energian purkamiseen. Miniäijissä ei turhia istuta, eikä jonoteta!

 4. Pikkuprinsessat 3-4v

  Pikku Prinsessat on tyttöjen satujumppaa parhaimmillaan. Tunneilla koetaan leikkimisen iloa, musiikin rytmejä ja ennen kaikkea liikunnan riemua. Tunneilla kehittyvät motoriset perustaidot, kehonhahmotus, eläytyminen ja ilmaisu. Pikku Prinsessat toimii valmistavana ryhmänä tanssillisen voimistelun ryhmille.

 5. Tanssillinen voimistelu 4-10v (useita ryhmiä)

  ’Mintut’ 4 v., ’Laventelit’ 5-6 v.,’Timjamit’ 7-8 v. ja ’Rosmariinit’ 9-10 v.

  Tunneilla harjoitellaan tanssillisen voimistelun perusliikkeitä, harjoitetaan liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä tehdään luovuusharjoituksia. Opettelussa käytetään apuna lasten omaa mielikuvitusta sekä musiikkia. Tunneilla harjoitellaan myös lyhyitä ja pidempiä koreografioita ja tutustutaan erilaisiin välineisiin kuten palloon ja naruun sekä tehdään akrobatiaharjoituksia. Vanhempien tyttöjen kanssa tehdään myös lajinomaisia lihaskuntoharjoitteita.

 1. Telmis 3-4v

  Monipuolista tutustumista liikuntaan. Temppuilun, telmimisen, leikin ja satujen avulla lasten kehonhallinta kehittyy ja mieli virkistyy. Luvassa leikkejä, temppuratoja, kiipeilyä sekä musiikkiliikuntaa.

 2. Temppukoulu 5-6v

  Temppukoulussa temppuillaan vauhdikkaasti ja leikitään hauskoja leikkejä. Tutustutaan mm. eri telineisiin, sirkustellaan ja kokeillaan akrobatiaa. Temppukoulu toimii valmistavana ryhmänä Telinevoimisteluun.

 3. Telinevoimistelu 7-16v (useita ryhmiä)

  Telinevoimistelussa opetellaan kehonhallintaa, koordinaatiota ja akrobatiaa. Telinevoimistelussa tutustutaan permantoon, rekkiin, renkaisiin, puomiin, nojapuihin ja hyppyyn. Telinevoimistelu toimii hyvänä oheisharjoittelumuotona erityistä taitoa ja motoriikkaa vaativissa lajeissa kuten esim. taitoluistelu, jääkiekko, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu ja kamppailulajit (paini, judo, karate jne).

SYKSYN 2017 VIIKKO-OHJELMA (tulossa)